M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YEMIN Ptsi Ocak 23, 2012 2:18 pm | |
| YEMİN Senden başkasını sevmedim asla Vuslata beş kala öleyim ki yar Kimseye bir meyil vermedim asla Gerçeğe düş kala öleyim ki yar
Senden bir başkası günahtır bana Bir tek senin gönlün penahtır bana Seninle tüm çöller ferahtır bana Bahara kış kala öleyim ki yar
Hayalime bile girmedi kimse Elini elime sürmedi kimse Yakarım ömrümü bir kez gülümse Boyuna baş kala öleyimki yar
Ruhum sana ait varlığım sana Gönlümü kapadım senden bu yana Bir başka cananı katmam bu cana Gözüne kaş kala öleyim ki yar
Ben seninle tattım en güzel tadı Duy artık ne olur sessiz feryadı Senin adaşındır sevdanın adı Ekmeğe aş kala öleyim ki yar
Sen iste önüne dağlar yığarım İstersen buluttan sevda sağarım Sen çisele desen, gürler, yağarım Yağmura yaş kala öleyim ki yar
Ne olur kulak ver artık çağrıma De ki; ölmen gerek benim uğruma Gitmezsem namerdim vurup bağrıma Toprağa taş kala öleyim ki yar
Ahmet ÇITAK
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|