M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Gercekten Sewenlerİn Okumasi Lasim!!! Çarş. Ocak 25, 2012 10:36 am | |
| ğer Gidebiliyorsan Tam Git,
Al Herseyimi Götür Benden
Seni Hatirlatacak Hiç Birsey Kalmamali
Bir Daha Dönüp Bakmak Istemiorm Sana
Bir Daha Srilmak Istemiorm Korktuğumda
Yanimda Olmani Istemiorm
Gdiyorsan Tam Git...
Kokunu Dokunuşlarini Al Götür Benden Götüreblirsen....
Koparablirsen Içimdeki Seni Al Onuda Götür
Lazim Değil Artik Bana
Onu Her Hissetiğimde Seni Htrliyacağğim çünkü
Gidiyorsan Tam Git...
Sözlerini öpüşlerini Al Aklimdan Alablirsen
Silebilecekmiyim Zannediyorsun
Bu Sen Kokan Yerdeyken Seni
Gdebliyorsan Tam Git
Bi Daha Dönme Bakma Arkana
Elveda Bile Demeden çek Git Hayatimdan
Ne Yaşadik Ki Zaten Neye Değerki Yaşadklarimiz
Ben Hayatimi Verdim Sana
Sen Bi Aşki çok Gördün Bana
Eğer Gidebliyorsan Tam Git
Bedenimdeki Ağirliği Yüreğimdeki Aşki
Gözlerimdeki Yaşi
Kalbimdeki Seni Al Alablirsen
Ama şunu Da Bil
Seni Sewdğim Kadar Kimseyi Sewmedim
şimdii Gdiyorsan Tam Git!!! _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: Gercekten Sewenlerİn Okumasi Lasim!!! Çarş. Ocak 25, 2012 10:42 am | |
| bir ricam var gidenlere dönecekleri kapıyı asla hızlı kapatmasınlar... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Gercekten Sewenlerİn Okumasi Lasim!!! Çarş. Ocak 25, 2012 11:55 am | |
| belki sende haklisinn ama ya donmuyeceklerse kapi sonsuza kadar kapali tutulmali ve gerriye asla bakilmamali demi (yorum icin tskederim ) _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|