M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Ask,ta Ne istedigini bilmek C.tesi Ocak 28, 2012 1:13 pm | |
| Gerçekten bilen var mıdır? Ve bildikleri için mutlular mıdır? Ben ne istediğimi bilmiyorum aşktan.. Canım yansın istemiyorum sadece. Ya sonra? Aşk, biz olmayı gerektirir diyenler var..Ama ben ben olmaktan ödün veremiyorum ki! Sandığınız gibi ödün de istemiyorum zaten. O zaman aşk mı istemiyorum yani? Aşık oldum, aldatıldım, terk edildim, kırıldım diyorum. Peki sadece bana mı oluyor bu olanlar, hayır! Aşk konusunda nasıl biri olduğumu, nasıl biri olmak istediğimi bir türlü kararlaştıramıyorum ki ben. Kalbimden geldiği gibi davrandığım ilk ilişkimde mutluydum ama gerçekler saklandı benden, yalan söylemek kadar kötü ve yıkıcı bir şey bu da. İkincisinde de kalbimi dinledim sonra da yalanlara boğuldum. Üçüncüsünde katı davrandım, mantığımı konuşturdum ama bu sefer de mutlu olamadım ki. Sonuncusundan hala çıkamıyorum zaten. Kırıldım ama onun yanında olduğum kadar kimseyle rahat değilim, sevildiğimi hissediyorum, kıskanılıyor ama kısıtlanmıyorum hatta ufaktan kıskanıyorum bile. Peki adı konulunca neden kendimi geri çekiyorum ? Adı konulunca neden kendimi baskılanmış hissediyorum ?
Sanırım artık doğru kişiyi arıyorum ve o değilse olmasın istiyorum. Ancak bir yanım da gençsin, gönlünü eylemek hakkın diyor. Sonra da başka bir ses neden vakit harcayasın ki diyor. Aslında o, doğru kişi olmaya o kadar yakınki. Peki neden tereddütlerim var? Belki de doğru kişiye hazır değilimdir. Ama o zaman da kendimle çelişiyorum. Neden aşk denklemimin ispatı da aşikar değil ki? _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: Ask,ta Ne istedigini bilmek C.tesi Ocak 28, 2012 1:35 pm | |
| | |
|