M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YÜREĞİM,,SADECE SEVMEK İSTİYOR SENİ... Paz Ocak 29, 2012 9:51 am | |
| YÜREĞİM,,SADECE SEVMEK İSTİYOR SENİ...
Nereye gittiğim umurumda olmadan bir yolculuğa çıkar gibi,
sıradan bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] okur gibi değil,yürekten dökülen bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gibi,,sevmek istiyorum seni... Bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kenarında oturup,dalgaların sesleri ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]in kokusunu içime çeker gibi, anlatmaya çalışmadan,ama hiç vazgeçmeden anlatmaktan bitmesini istemediğim bir huzur gibi...sevmek istiyorum seni... Yaklaştıkça durulan,fırtınalardan korunan bir liman gibi, tüm kaybettiklerimi geri aldığım bir hayat gibi,,sevmek istiyorum seni... Gözlerim görmese de, dışarıdaki aydınlığı taa içimde hissetmek gibi, yüreğimden akan tüm [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]leri biriktiren bir [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gibi,,sevmek istiyorum seni... Her sabah uyandığım da,yüreğimdeki [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ye şükr etmek gibi, yüreğime vurulan bir mühür gibi,,sevmek istiyorum seni... İçimdeki tüm karanlıklar yok olmuş gibi, Yedi iklim yalanmış ta,sekizincisi senmişsin gibi,,sevmek istiyorum seni... Her gün içimde fırtınalar koparan adının içime sığmaması gibi, gelişinle yüreğimin nura gark olması gibi,,sevmek istiyorum seni... Kelimelerinin her biri benmişim,[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]lerin hep beni çağırırmış gibi, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ın son noktası senmişsin gibi,,,sevmek istiyorum seni... her gün beni sevmene dair yeni bir umutla, Sadece yüreğim sevmek istiyor seni,,,sadece sevmek... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|