| !!Bugün sen gittin ya!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 4:31 pm | |
| Bugün sen gittin ya Bir yanımda kopup gitti Bir sızı hissettim içimde ``Ah ! `` dedi dilim İradesiz...
Bugün sen gittin ya Şöyle bir oturdum Pencere kenarında O çok sevdiğin koltuğuna Hayal ettim varlığını Varlığının bana kattığı anlamı Ve yokluğunun fırtınası Aldı götürdü ne varsa Çaresiz...
Bugün sen gittin ya Bende gittim Duramadım o dört duvar arasında Çektim ve gittim Terkettim evimi Terkettim köpeğimi Ve terkettim sensizliği... Ne çok acırmış meğerse canım Ne çok işlemişsin yüreğime Ne çok kan aktı be...! Durduramadım...
Bugün sen gittin ya Yarınlardan çıkardım hırsımı Gelmeyin dedim gelmeyin, istemem ! Doğmasın güneşleriniz sabahıma İsyanlarım çaktı iki bulut arasında Ve başladı gözlerim yeryüzünü yıkamaya...
Bugün sen gittin ya... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 4:34 pm | |
| emegine sdaglık olsun duygu yüklü bi şiirr | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 4:49 pm | |
| tskederim begendiginiz icin aayrica yoruma tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 4:49 pm | |
| | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 4:54 pm | |
| tsf _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
bedir D-Moderator
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 4:56 pm | |
| | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 5:02 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
bedir D-Moderator
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 5:04 pm | |
| o işaret ne yapıyo vala bilmiyom:) | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 5:15 pm | |
| bos ver _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
bedir D-Moderator
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 5:16 pm | |
| | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 5:17 pm | |
| ogrenmek isteyen ogretilir demi _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
|
| |
bedir D-Moderator
| Konu: Geri: !!Bugün sen gittin ya!! Ptsi Ocak 30, 2012 5:20 pm | |
| ciidi soruyom yaa vallahi bakk | |
|
| |
| !!Bugün sen gittin ya!! | |
|