M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GECE GOZLUM SENI OZLETEN GECEDIR Ptsi Mart 26, 2007 1:23 pm | |
| GECE GÖZLÜM SENI ÖZLETEN GECEDIR Geldim canım sende gel tamamla beni. Gece ayaklarımın altında ay seni soruyor. Bu gece yıldızlar taç yapmış seni saclarına takıyor. Hoyrat rüzgâr en sevdiğin parçayı çalmakta haydi gel artık, Yağmurlar yollarına damlalarını serpmekte. Şimşekler sana sunmak için buklelerini hazırlıyor. Ve bulutlar o ahenkli romantik danslarına başladılar. Haydi, gel artık tamamla beni... Haydi, gel gecenin karanlığında ay ışığım ol. Ay ışığı mehtapla sevişirken. Sen güneşim ol. Hicran yağmurları Yağsın üstümüze, sana inat ve sensiz gecen günlere. İsyan edeceğim gel, Gel bu gece tamamla beni. Sensiz akşamlarımın şarap sofrasına mezem ol. Sabahlarıma yârim ağız sevda cümleleri kur. Gel bu gece tamamla beni. Gel su denizin dalgalarını tersine cevir. Özlemle sevdayla sahili askla okşayan ellerim ol Yüreğime düşürdüğün ask ateşini söndür. Toprak gibi su gibi sel gibi sen gibi gel. Gel bu gece tamamla beni. Bir rüya sanayim sessizce gir odama. Usulca tut ellerimden. Bütün hasretinle özleminle öylesine sar beni. Gel bu gece tamamla beni. Bu gece yine seni bekleyeceğim. Sabah ışıkları üstüme doğsun. Sakılar seni anlatsın. Tüm kitaplar sayfa sayfa senden bahsetsin. Ve ben seni öylesine çok özleyeyim ki Bedenim her an seni ansın, Gel bu gece tamamla beni. Gece gözlüm seni özleten gecedir bana. Yüreğim sende kaldı. Gözlerim yolda kaldı. Adın dilimde şarki ve ben seni ne çok özledim. Gel bu gece tamamla beni. Sana muhtaç biri var Su gibi hava gibi yar gibi ! Askına sevgine kul olmuş bir sevda var. Gel bu gece tamamla beni. Gel, bu gece gel. 26 Mart 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 3:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: GECE GOZLUM SENI OZLETEN GECEDIR Salı Mart 27, 2007 9:45 am | |
| AŞKSIZ NE KADAR DA YARIM KALIYORUZ DEĞİL Mİ ?YARIMKALMIŞ YÜREKLERİMİZİN TAMAMLANMASI DİLEKLERİMLE
LALE CİM YİNE MUHTEŞEMSİN...YÜREĞİN SAĞOLSUN | |
|
HeRo Misafir
| Konu: Geri: GECE GOZLUM SENI OZLETEN GECEDIR Çarş. Mart 28, 2007 12:41 am | |
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: GECE GOZLUM SENI OZLETEN GECEDIR Çarş. Mart 28, 2007 11:14 am | |
| her iki kardesimede tsklerimi sunuyorum begendiginize sevindim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|