M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Peki ya sevilmek? Çarş. Şub. 01, 2012 2:31 pm | |
| Peki ya sevilmek?
Sevmeyi bilmeyen bir insan sevilmeyi anlayamaz ki.
Başkasını sevmemiş bir insan, kendisinin ne biçimde sevildiğini, ne denli derin ve ilahi bir duyguyla karşı karşıya olduğunu bilemez ki.
Başkasını sevmemiş bir zavallı için, sevilmek ancak egosunu tatmin eden, bencilliğini yücelten, sonuç olarak da duygu zenginliğini değil, duygu yoksulluğunu, zavallılığını artıran bir olaydır.
Ayrıca unutmayalım ki, başkasını sevmemiş insanların çoğu, kendisine aşık kişilerdir.
Aynı soruna eşler ya da sevgililer arasında da sık sık rastlanır bizim toplumda.
Eşine ya da sevdiği insana karşı olan duygularını belirtmeyi zayıflık sayan insanlar, ya çok kompleksli kendine hiç güveni olmayan insanlardır ya da feodal değerlerin baskısını üzerlerinden atamamış, kendilerini ifadeden aciz, zayıf kişilerdir.
Bence sevmenin en güzel yanlarından biri, bu duyguyu karşısındakine iletmek, o güzel duyguyu sevgiliyle paylaşmak ve böylece onu da mutlu kılarak, paylaşılan duyguların artan mutluluğunda yücelmektir.
Birisine deli gibi aşık olduğunuzda ya da birisi size deli gibi aşık olduğunu söylediğinde, özellikle hatırlamanızı diliyorum!
Gerçek bir aşkı, ancak karşılıklı sevgi ve saygı içinde ve üzerine titreyerek korunan ve geliştirilen bir ilişki çerçevesinde yaşayabileceğinizi unutmayın.
Yoksa ağır bir biçimde yaralanır ve çok üzülürsünüz.
Sevdiğiniz ya da sevildiğiniz zaman duygularınızı gemlemeyin, bu güzel duyguyu sonuna kadar yaşayın. …. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: Peki ya sevilmek? Çarş. Şub. 01, 2012 2:43 pm | |
| Sevdiğiniz ya da sevildiğiniz zaman duygularınızı gemlemeyin, bu güzel duyguyu sonuna kadar yaşayın. ….
emegine sağlık olsunn.. | |
|