M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YINE BIR GUN DAHA GECIP GITTI Perş. Mart 29, 2007 7:31 am | |
| YINE BIR GÜN DAHA GECIP GITTI Yine bir gün daha seni düşünerek geçip gitti. Yokluğun ölümden beter sevdiğim. Hasretine vurduğum prangalar çürüdü. Yüreğime taktiğim halatlar koptu. Çektiğim çilelerle geçip giden koca bir ömür geride kaldı. Bir gün daha sensiz sevgin siz geçip gitti hayatımdan. Sen gittin. Büyük bir karanlık çoktu dünyama, Saatler sustu dakikalar yıl oldu. Teksen varsın aklımda karsım da birde bitmeyen özlemin. Unutmak istedim. Her şeyi ve seni unutmak! Unutmak sonsuza kadar gömmek, Gömmek istedim. Hiç bir şeyin tadı yok, ne kokunu ne yüzünü Nede sacların. Nede seni unu mayi basardım. Yine bir gün daha sen siz geçip gitti iste! Yine gözlerim seni aradı etraf da, Yüreğim seni andı bu gece de, Yine aksam sessizliği çoktu koca şehrin sokaklarına. Yine ellerim bos yine ben yalnız. Kış bile bahar oldu. Yine sevdalar çiçek açıtı tomurcuklar baharın gelişini haber verdi.. bense hala sende tutuklu kaldım. Ve sen yine gelmedin... Gittiğin gün karalar bağladım. Özlem ateşi yandı su bağrımın orta yerin de Hiç bilemezdim sensizliğin bu kadar zor olacağını. Yüreğimin bu kadar bağlı kalacağını düşünmezdim. Kolay sanırdım sevmeleri askı, Ayrılık meğerse ölümden betermiş. Senin hasretin bu kadar ağırmış bilemedim. Bir gün daha sensiz geçip gitti bu şehirden. Bilemezdim ayrılığın kara kıs olduğunu Kelimelerin kifayetsiz seninse zalim olduğunu Sen gidince anladım sensizliğin ne olduğunu. Ve yüreğimin aslında sen yokken bir hiç olduğunu. Ben seninle var olmuşum. Seninle doğmuşum. Ve seninle yine öleceğimi! Ben bunu çok geç anlamışım. 29 Mart 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 3:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
HeRo Misafir
| Konu: Geri: YINE BIR GUN DAHA GECIP GITTI C.tesi Mart 31, 2007 11:04 am | |
| Kalemıne Saglık Ablajım hıcbır Zaman Tukenmesın Kalemın |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: YINE BIR GUN DAHA GECIP GITTI Paz Nis. 01, 2007 5:46 am | |
| GÜNLERİ TÜKETMEK SEVGİLİ ARDINDAN ...GECELERİ ONA ADANMIŞ UMUTLARLA BESLEMEK...HER SESE O DİYE KULAK VERMEK...GİDENİN ARDINDAN ÖYLECE BAKAKALMAK VE SESSİZCE BEKLEMEK...
UMUTLARIMIZI SEVGİLİYE DEĞİL AŞKA BAĞLAMAKTIR BENCE EN OLASI...AŞK DİYE YANMAKTIR SEVGİLİ DİYE DEĞİL EN GÜZELİ...
LALE CİM YÜREĞİNE SAĞLIK ... | |
|