M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GEL C.tesi Mart 31, 2007 12:32 pm | |
| GEL Kuruyan dudaklarımı hissetmiyorum. Acıları ıstırapları kahreden bu yalnızlıkları! Bitmeyen hasreti düşüyorum. Sebebim sensin. Gel Ağlıyorsam geçmişe GITMESEYDIN sen de keşke Kalbin isyan ediyorsa bu zifiri karanlığa Yıldızlar parlamıyorsa mehtapta! Hep seni soruyorsa yüreğim. Yokluğun acıtıyorsa ve ağlatıyorsam Gel. Dualarım da hep seni diliyorsam Dudaklarım hep ismini anıyorsam öpüşün aklimi alıyorsa hayalini kuruyorsam! Bu çığlıklar kulaklarımı sağır ediyorsa Gel. Sen göz yaslarıma aldırmıyorsun. Damarlarım da can kalmıyorsa Üşüyorum sebebim sensin. Gel. Aramaz sormaz oldun. Aklına bile getirmez oldum. Ben senin hasretinle ölüyorum! Ne yaptıkların aklımdan çıkıyor. Nede seni unuta biliyorum. Bana ayrılıkla caza mı veriyorsun. Afet geri dön diyemez misin. Gel. Sarıl son kez ellerini tutayım Düşlerimde, de olsan yine seni öpeyim. Sucum sevmekmiş seni cezam kavuşmak olsun. Ayrılık kelepçesi yolumuzdan çekilsin. Raziyim unut sen beni. Tek dileğim ölmeden son kez göreyim seni. Gel be sevgili gel iste. 23 Şub. 2008
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Çarş. Nis. 06, 2016 9:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: GEL Paz Nis. 01, 2007 5:47 am | |
| ÖYLE YÜREKTEN ''GEL '' DİYORUM ... UMULUR Kİ SESİM DUYULAAAA | |
|