bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: masum gözler Paz Şub. 19, 2012 2:23 pm | |
| masum gözler..................
Rüyalarımda hep sen vardın Uyanamadım uyanmak istemedim Öptüm kokladım seni doyamadım Ellerini bırakmak zor geldi
Ağladım resimlerine bakıp bakıp Düş kurdum gözyaşları akıtıp Nefret ettim yine sensizlikten Ölümle birdi tıpatıp
Ama olsun seviyorum yine seni ben Özlüyorum yine ta derinden Yalnız kalsamda buralarda Güç alıyorum masum gözlerinden
Gel artık çıkar beni karanlıktan Uzat artık uzat bana ellerini Kurtar ne olur kalbim seni Arar ayırma benden gözlerini
Özlüyorum seviyorum durmaksızın Artıyor sevgim günden güne Çıkıp geleceksin diye ansızın Bekliyorum hergün seni ben
Ama olsun seviyorum yine seni ben Özlüyorum yine ta derinden Yalnız kalsamda buralarda Güç alıyorum masum gözlerinden…. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: masum gözler Paz Şub. 19, 2012 2:41 pm | |
| Özlüyorum seviyorum durmaksızın Artıyor sevgim günden güne Çıkıp geleceksin diye ansızın Bekliyorum hergün seni ben
emegine tskler
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|