M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Seni Severken Bittim Ben... Yüreðim... Benim Umutsuz Çaresiz Ptsi Şub. 20, 2012 2:43 pm | |
| Bekledim... Gidip gelip baktým o telefonun anlamsýz ekranýna... Bekledim aramaný her dakika belkiler geçti aklýmdan her saniye keþke dedim kimse duymadan... Korktum anlatmaya hala seni sevdiðimi hala sana deliler gibi aþýk olduðumu anlamalarýndan korktum... Ýnsanlarýn o lanet olasýca yüzlerinden sakladým gözlerimi... Evet artýk korkarak seviyorum seni ve bekliyorum... Beklediðim günleri biriktiriyorum... Her sabah uyandýðým yeni güne senin adýný veriyorum... Gidiþine yüklüyorum bütün mutsuzluklarýmý... Her gün karþýlaþýyorum piþmanlýðýmla... Allah kahretsin neyi sevdim ben sende diyorum. Her seferinde bir cevap bulmaktan nefret ediyorum... Sana bakarken gözlerinde kendimi bulmayý sevdim... Sana sarýlmayý teninin sýcaklýðýný dudaklarýmda hissetmeyi sevdim. Sana sarýlýp uyumayý baþýmý göðsüne yaslamayý sevdim... Seni sevdiðimi defalarca haykýrabilmeyi sevdim yüzüne... Yokluðundan sonra fark ettim baðýra çaðýra kavga etmeyi sevdim ben aslýnda... Vurdumduymazlýðýndý belki de beni sana baðlayan... Kaçan kovalanýr aptal kaçan kovalanýr" bunu bir türlü kabul ettiremedim beynime de kalbime de ve bu yüzden hep kovaladým... Sende kaçtýn... Hýzlý ve büyük adýmlarla... Kimi zaman koþarcasýna kimi zaman yürüyerek... Tam yakaladýðýmý sandýðýmda her defasýnda yerde buldum kendimi elimde sen deðil çakýl taþlarýnýn býraktýðý yaralar oldu... derim parçalanýyordu seni severken yavaþ yavaþ tükenmek buydu iþte... Seni severken bittim ben... Yokluðunla tamamlanacak yok olmaktan kurtulacaktým oysaki... Nerden bilebilirdim ki gidiþinin bitmek olduðunu nerden bilebilirdim ki yokluðunun aslýnda öldürdüðünü beni... Ýnsan bazen dönüþü olmayan kararlar veriyormuþ onu anladým... Saçma sapan bir inattý belki de yokluðunun sebebi... Önemsizce bir olay sonunda tüketilen tek bir cümle hayatýmýn rotasýný deðiþtirdi... Artýk fýrtýnada sürükleniyorum... Yokluðunun gidiþinin fýrtýnasý... Ne olurdu sevsen beni? Ne olurdu son bir þans verseydin bana? Anlamýyorum aklým almýyor bu kadar çabuk mu parçalanýr sevgiler... Bahsettiðim senin sevgin de deðil belki bilmiyorum bilemiyorum... En azýndan benim sevgime saygý gösterseydin... Ölür müydün sanki sevseydin beni? Bu kadar zor olmamalýydý... Ben fazlasýný yapýyorum çünkü... Zorlanmadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] korkmadan býkmadan herkese her þeye inat seviyorum... Yazýk benim kadar olamadý yüreðin... Ben senin sevgisizliðinden korkarken sen sevmekten korktun... Ýþte en büyük fark buydu ve sen bunu hiç kabul etmedin... Önceleri hatayý kendimde aradým suçladým kendimi aklýmdaki her cümle seni haklý çýkartýyordu artýk kavgalarým kendimleydi... Senden sonra bende kýrdým kalbimi... Bütün suçu onun üstüne attým[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çaresizliðimden mi bilmiyorum tek sorumlu oydu kanýmca... Artýk sadece seni suçlamýyorum yüreðimi parçalarken bende yardým ettim... Þimdi dokunmayý býrak bakamýyorum bile ona... Defalarca aldýðý darbeler bile rahat býraktý onu. Yüreðim artýk yerde yüzüne bile bakýlmayacak bir leþten farký yok... Yüreðim paramparça... Ve ona artýk sadece sen deðil bende bakmýyorum... Yüreðim... Benim umutsuz çaresiz tükenmiþ yüreðim... Þimdilerde fark ediyorum sevmek sevdiðini haklý çýkartmakmýþ... Bana yaptýðýn onca þeyi yeni yeni hissediyorum. Kimi zaman güçleniyor kalbim ayaklanacak oluyor o zaman deðiþiyor benimde duruþum sana karþý daha güçlü daha dik oluyor bedenim... Tek bir bakýþýn omuzlarýma yüklenip yýkabiliyor beni olduðum yere... Seni çok sevdim de sen anlayamadýn bunu... Yada anlamak istemedin. Kimse seni böyle sevmediði için bir garipti bakýþlarýn. Anlamadýðýn anlam veremediðin bir þeye baktýn sen sadece. Haklýydýn artýk bende anlam veremiyorum seni sevmeme... Neden diyorum neden bu kadar çok? Çünkü artýk sevmek mutluluk deðil acý veriyor bana... Sevmek kolay deðil... Sevmek derken bile zorlanmalý dilin çünkü o kadar deðerli ve zor. Sen bunu hiç anlamadýn. Seni sevdiðimi anlamayý beklemiyorum artýk insan mutsuz olmak acý çekmek neden ister ki... Artýk seni sevmek sadece mazoþist eðilimlerden ibaret geliyor bana. Çünkü ben seviyorum ve anladým ki bu sevgi bana sadece acý getiriyor. Seni sevdikçe caným acýyor... Derime batýyor sevgim. Kaným fýþkýrýyor kesik yaradan içimdeki nefreti akýtýyor... Bekledim... Gidip gelip baktým o telefonun anlamsýz ekranýna... Bekledim aramaný her dakika belkiler geçti aklýmdan her saniye keþke dedim kimse duymadan... Korktum anlatmaya hala seni sevdiðimi hala sana deliler gibi aþýk olduðumu anlamalarýndan korktum... Ýnsanlarýn o lanet olasýca yüzlerinden sakladým gözlerimi... Evet artýk korkarak seviyorum seni ve bekliyorum... Beklediðim günleri biriktiriyorum... Her sabah uyandýðým yeni güne senin adýný veriyorum... Gidiþine yüklüyorum bütün mutsuzluklarýmý... Her gün karþýlaþýyorum piþmanlýðýmla... Allah kahretsin neyi sevdim ben sende diyorum. Her seferinde bir cevap bulmaktan nefret ediyorum... Sana bakarken gözlerinde kendimi bulmayý sevdim... Sana sarýlmayý teninin sýcaklýðýný dudaklarýmda hissetmeyi sevdim. Sana sarýlýp uyumayý baþýmý göðsüne yaslamayý sevdim... Seni sevdiðimi defalarca haykýrabilmeyi sevdim yüzüne... Yokluðundan sonra fark ettim baðýra çaðýra kavga etmeyi sevdim ben aslýnda... Vurdumduymazlýðýndý belki de beni sana baðlayan... Kaçan kovalanýr aptal kaçan kovalanýr" bunu bir türlü kabul ettiremedim beynime de kalbime de ve bu yüzden hep kovaladým... Sende kaçtýn... Hýzlý ve büyük adýmlarla... Kimi zaman koþarcasýna kimi zaman yürüyerek... Tam yakaladýðýmý sandýðýmda her defasýnda yerde buldum kendimi elimde sen deðil çakýl taþlarýnýn býraktýðý yaralar oldu... derim parçalanýyordu seni severken yavaþ yavaþ tükenmek buydu iþte... Seni severken bittim ben... Yokluðunla tamamlanacak yok olmaktan kurtulacaktým oysaki... Nerden bilebilirdim ki gidiþinin bitmek olduðunu nerden bilebilirdim ki yokluðunun aslýnda öldürdüðünü beni... Ýnsan bazen dönüþü olmayan kararlar veriyormuþ onu anladým... Saçma sapan bir inattý belki de yokluðunun sebebi... Önemsizce bir olay sonunda tüketilen tek bir cümle hayatýmýn rotasýný deðiþtirdi... Artýk fýrtýnada sürükleniyorum... Yokluðunun gidiþinin fýrtýnasý... Ne olurdu sevsen beni? Ne olurdu son bir þans verseydin bana? Anlamýyorum aklým almýyor bu kadar çabuk mu parçalanýr sevgiler... Bahsettiðim senin sevgin de deðil belki bilmiyorum bilemiyorum... En azýndan benim sevgime saygý gösterseydin... Ölür müydün sanki sevseydin beni? Bu kadar zor olmamalýydý... Ben fazlasýný yapýyorum çünkü... Zorlanmadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] korkmadan býkmadan herkese her þeye inat seviyorum... Yazýk benim kadar olamadý yüreðin... Ben senin sevgisizliðinden korkarken sen sevmekten korktun... Ýþte en büyük fark buydu ve sen bunu hiç kabul etmedin... Önceleri hatayý kendimde aradým suçladým kendimi aklýmdaki her cümle seni haklý çýkartýyordu artýk kavgalarým kendimleydi... Senden sonra bende kýrdým kalbimi... Bütün suçu onun üstüne attým[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çaresizliðimden mi bilmiyorum tek sorumlu oydu kanýmca... Artýk sadece seni suçlamýyorum yüreðimi parçalarken bende yardým ettim... Þimdi dokunmayý býrak bakamýyorum bile ona... Defalarca aldýðý darbeler bile rahat býraktý onu. Yüreðim artýk yerde yüzüne bile bakýlmayacak bir leþten farký yok... Yüreðim paramparça... Ve ona artýk sadece sen deðil bende bakmýyorum... Yüreðim... Benim umutsuz çaresiz tükenmiþ yüreðim... Þimdilerde fark ediyorum sevmek sevdiðini haklý çýkartmakmýþ... Bana yaptýðýn onca þeyi yeni yeni hissediyorum. Kimi zaman güçleniyor kalbim ayaklanacak oluyor o zaman deðiþiyor benimde duruþum sana karþý daha güçlü daha dik oluyor bedenim... Tek bir bakýþýn omuzlarýma yüklenip yýkabiliyor beni olduðum yere... Seni çok sevdim de sen anlayamadýn bunu... Yada anlamak istemedin. Kimse seni böyle sevmediði için bir garipti bakýþlarýn. Anlamadýðýn anlam veremediðin bir þeye baktýn sen sadece. Haklýydýn artýk bende anlam veremiyorum seni sevmeme... Neden diyorum neden bu kadar çok? Çünkü artýk sevmek mutluluk deðil acý veriyor bana... Sevmek kolay deðil... Sevmek derken bile zorlanmalý dilin çünkü o kadar deðerli ve zor. Sen bunu hiç anlamadýn. Seni sevdiðimi anlamayý beklemiyorum artýk insan mutsuz olmak acý çekmek neden ister ki... Artýk seni sevmek sadece mazoþist eðilimlerden ibaret geliyor bana. Çünkü ben seviyorum ve anladým ki bu sevgi bana sadece acý getiriyor. Seni sevdikçe caným acýyor... Derime batýyor sevgim. Kaným fýþkýrýyor kesik yaradan içimdeki nefreti akýtýyor... Seviyorum ve yeniliyorum artýk... Düþündüm ve vazgeçtim beklemekten seni. Sadece seviyorum... Paramparça yüreðimle...
alýntý Seviyorum ve yeniliyorum artýk... Düþündüm ve vazgeçtim beklemekten seni. Sadece seviyorum... Paramparça yüreðimle... alýntý _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: Seni Severken Bittim Ben... Yüreðim... Benim Umutsuz Çaresiz Ptsi Şub. 20, 2012 2:48 pm | |
| süpersin her zamanki gibi.. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Seni Severken Bittim Ben... Yüreðim... Benim Umutsuz Çaresiz Ptsi Şub. 20, 2012 2:55 pm | |
| tskler .. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: Seni Severken Bittim Ben... Yüreðim... Benim Umutsuz Çaresiz Ptsi Şub. 20, 2012 2:56 pm | |
| | |
|