bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: yüregimle her gün sana varırım Ptsi Şub. 20, 2012 11:30 pm | |
| yüreğimle her gün sana varırım
Nedeni vardır elbet her şeyin seni sevdikçe kınanan bir yanımla ağlarım hüzün dolar odalarıma her sabah vakti istenmeyen avuntulara sığınırım aldanırım bir gün olmayacaksın diye olmayacağın günlere yanarım oturup, en baştan aynı şarkıyı dinler seni anarım.
Martılar beslerim avuçlarımda ki hasretinle unutmanın en kolay yolunu düşler bir anlık ölümler dilerim sıcacık anne koynu olur sıcaklığın ellerinde cennet kapanır sessizce umuduna bir mum yakıp sonrasında senin adına anılar yazarım duvarlarımda.
Her boşluk senin yokluğunu anımsatır bana hatırlayıp sevgiyle anışlarını bir kardelen daha tutunabilir diye gökyüzüne gök mavisinde avunabilir diye yüreğim senin gibi ağlarım.
Kokun tutunur vefana yenik düştüğümüz anların ümitsizliğinde bahtsız bir kadere soyunur uykularım ellerim dilenmeye geç kalır ellerim küllerini toplar ardından iki küçük kuşun hikayesi oluruz nemli gülüşlerimizce kendimizden yana bir fedai tutunca başka dünyalarda suçlarımızın arınacağı aşklar saklarız beraber iki gönül bir olur aynı kederle.
Özlemin taşar yanaklarımdan bir ahu gülüşümü sen de saklarım senin gibi bana aşkı anlatacak solmayacak güller ile donatırım geleceği.
Her son bir mevsim başlatır takvimlerde çaresizliğim mecburi vedalarımıza iliklenirken hasretine dayanarım yalanıyla sensiz yine sana sığınırım.
Sabretmenin en güzel tarafı olur varlığın bir seni sevip böyle bir senin gibisine ağlarım her gün sessizce.
Sevmeye engel her şey tıkanır rüyalarımızda zaferin sesi kadar güzel kalır sedan yüreğimde.
Böylesine aldanıp böylesine yanıp her defasında ne kadar zor da olsa kalmak gitmelerin sensizliğine dayanamayıp yine sana dönerim aşkım.
Seni bilip, ölümü öylesine severim seninle yaşamak kadar seni sensizlik de çoğaltırım.
Adı hasret de olsa, aşkına sahip çıkar yüreğimle her gün sana varırım.
Hicranın kadar türküler çoğaltırken sevgini ben sana kanıp, senle yaşarım. | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: yüregimle her gün sana varırım Ptsi Şub. 20, 2012 11:30 pm | |
| Seni bilip, ölümü öylesine severim seninle yaşamak kadar seni sensizlik de çoğaltırım.
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: yüregimle her gün sana varırım Salı Şub. 21, 2012 5:15 am | |
| Her son bir mevsim başlatır takvimlerde çaresizliğim mecburi vedalarımıza iliklenirken hasretine dayanarım yalanıyla sensiz yine sana sığınırım. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
| Konu: Geri: yüregimle her gün sana varırım Salı Şub. 21, 2012 6:13 am | |
| Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: yüregimle her gün sana varırım Salı Şub. 21, 2012 9:17 am | |
| guzel 4luk tskler emegine _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
| Konu: Geri: yüregimle her gün sana varırım Salı Şub. 21, 2012 11:12 am | |
| tesekkür ederim seninkilerin yanında güzel mi sanki sanmammmm | |
|