bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: ağlayan gözlerime yazdım seni Çarş. Şub. 22, 2012 1:50 pm | |
| ağlayan ğöazlerime yazdim seni
ağlayan ğöazlerime yazdim seni umutsuz geleceğime cizdim seni tek sen sevesin diye sakladım kendimi dönup bakmadın bile umutsuz aşkım
deli hayallerimi kapıldın penbe dünyana kara mi ekledim yoksa ben suçmu ettim sevdiğim için aşkta gurur olmaz demiştin sevdiğim
haykıramadım sevdigim serseri olupta dağitamadim o tatlı yüreğini suc bendekı sevmişim seni deli ğibi ama yinede mutlu yinede umutluyum umut suzz aşkim | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ağlayan gözlerime yazdım seni Çarş. Şub. 22, 2012 1:59 pm | |
| emegine tskler guzel paylasim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: ağlayan gözlerime yazdım seni Çarş. Şub. 22, 2012 2:11 pm | |
| okudugun için ebn tesekkürederim | |
|