M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENIN HASRETIN Çarş. Nis. 04, 2007 3:38 pm | |
| SENIN HASRETINI Dünümü yârini mi seninle başlayan geçmişimi ve geleceğimi Gözlerimde büyüttüğüm askını her şeyi mazi ye Gömeceğim. Seninle yüreğimde kopan su kıyametleri Kalp atışlarımı dünyamdan sileceğim. Ama korkuyorum çünkü seni özleyeceğim. Geleceksin diye yolları bekleyeceğim. Her çalan telefona sen diye koşacağım. Geceleri adınla uyanacağım. Yatağımda sendiğe yorgana sarılacağım. Gözlerim yıldızlara bakarken ben hayalinle avunuyorum. Yağmurlar da ıslanıyor rüzgârlardan selamını bekliyorum. Ellerinin sıcaklığını unutacağım diye çok korkuyorum. Nedenler nicenler le uykulara dalıyorum. Sevgisi gerçek mi âşık mıydı, özlüyor mu diye sorular sormuyorum. Benim gibi hasret ateşiyle kavruluyor musun sende bilmiyorum. yoksa sende bahaneler mi üretiyorsun.. Sen. Sen ey sevgili beni benden çalan yüreğime bedenime Ve ruhuma sahip olan sen! Simdi sen siz gecelere yanıyorum.. Attığın kursunlar vurduğun darbelerden yıkılmıyorum.
Seni benden sevgimden sonsuza kadar uzaklaşıyorum. kalbim atik senin değil ve bir daha acıtmana izin vermiyorum. Git. Gitme demeyeceğim. Sen ey sevgili kal diyemedin. Veda bile etmeyeceğim bilirsin vedalar acıdır. Hasrettir özlemdir Ben senin hasretini bile çekmeyeceğim. 04 Nis. 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|