M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: En degerli hazinem ... Cuma Nis. 06, 2007 12:03 pm | |
| En Değerli Hazinemsin Yine aksam oldu. Yine yıldızlar sensiz parlıyor. Ay işliği odamın duvarlarına doluyor. Hasretin içimi kemiriyor. Benim payıma yağmurlar düşüyor. Sessizce gözyaşlarımı siliyorum. hasretin bağrıma bir ok gibi saplanıyor. Ve ben seni sen varken de çok özlüyorum. Yüreğim sen aklim hep sen diyor. Seni düşünmek bile bana yetiyor. Sevda çiçeğim. Ask tomurcuğum. Senin yokluğuna alışamadım. Hani hep söylerdin ya, sevdiğini hiç söylemiyorsun? Benim sana olan sevgimi anlatacak, ne kelime var nede kalem yazar. Sözcükler yetersiz kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hiç bir cümle anlatamaz yetmez. Hiç bir kitap sevgimi tarif edemez. Çok düşündüm benim sana olan sevgimi. Nasıl anlata bilirim. Ben seni küçücük belki anlamsız ama Bir yağmur damlası kadar seviyorum. Ben seni kırdaki papatyanın yaprağı kadar seviyorum. Ben seni kalbim kadar seviyorum. Çünkü kalbim bana ayıt değil. Ben kalbimi çoktan sana emanet ettim. Kalbindeki cani içimdeki askı. Ben yani seni çök özlüyorum. Yüreğim de sakladığım. En değerli hazinem! Büyük aksimsin. 6 Nis. 2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Mart 22, 2016 4:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: En degerli hazinem ... Salı Mayıs 19, 2015 5:02 pm | |
| Ben yani seni cok sevdim yuregimde sakladigim. En degerli hazinem cook sevidigimsin..... emegine Salik harika | |
|