bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: BEKLEME ARTIK AŞKI Cuma Mart 02, 2012 12:03 am | |
| Bekleme Artık Aşkı
Bekleme artık aşkı kalbim, ömür feda edilmez aşka, Bir hayaldir, bir seraptır aşk denen şey aslında, Boşver başkaları kansın o aldatıcı rüyaya, Sen kendini ferah tut, sakın ola ki kanma...
Bak neler oldu geçmiş günlerinde, Ne darbeler aldın, ne çileler yok yere, Şimdi yoksun o hayallerin yüreğinde...
Çok gördün sen bunları kalbim, seni yıkmaz, Yıkmaz ama yaralar, olsun yaran kanamaz, Daha önce hatırlıyor musun olmuştu defalarca, Her seferinde daha sıkı bağlanmıştın hayata...
Belki yeterince bağlanamadın hayata, Bir sineğin bala yapıştığı gibi yapışamadın, Bu keder de Tanrı'dan bu yüzden armağan sana! Hadi bakalım! Bu sefer hayata tutunursan yapacaksın...
Gönüllerde aşk yoktur diyorsan da içinden, Sen yine de aşkı yere serip geçme üstünden, Tamam, aşk yalan, sevgi dolandır ama Yine de sıkıca sarılmak gerekiyor hayata...
Hayatta yalan, hayatta hep palavra, Bu da doğru, doğru evet ama Yaşıyorsak sarılmaktan başka çare yok, Beş harften ibaret olan şu kısa hayata... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BEKLEME ARTIK AŞKI Cuma Mart 02, 2012 4:47 am | |
| Çok gördün sen bunları kalbim, seni yıkmaz, Yıkmaz ama yaralar, olsun yaran kanamaz, Daha önce hatırlıyor musun olmuştu defalarca, Her seferinde daha sıkı bağlanmıştın hayata.
emege tskler
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|