M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Yüreğim o kadar -acı-yor ki. Perş. Mart 08, 2012 2:47 pm | |
| Yüreğim o kadar -acı-yor ki.
New Roman ellerimi bir şeyler kesiyor gibi, kanıyorum fakat kesilen ellerim değil de yüreğim kanıyor gibi. Hiç bir acı bu kadar işlememişti yüreğime derinden, hiç bir acı damarlarımda bu kadar dolaşmamıştı daha önce. Hiç bu kadar çaresiz ve göz yaşlarımın içinde boğulduğum bir halim olmamış meğer. Şimdi ise, o yürek denen yerde yaşadığım azap dolu serüvenin patika yollarında iz peşindeyim. Öyle ki tüm izler sanki yaralarımdan dökülen kanlar gibi sıralanıyor önümde. Ama yüreğim bu kadar acı çekerken hiç bu kadar koşmak istememişti acıya doğru. Acı hiç bu kadar tatlı gelmemişti bana. Acılar adına inat, tatlı da olabiliyormuş anladım. eski plaklardan yükselen bir ses çınlıyor şimdi kulağımda öyle özledim ki sevgilim seni, hasret zincirini kırasım geldi kırmak zorda olsa hasreti katlanmak boynumun borcu sorma ne haldeyim evet sorma sevdiğim sorma ne haldeyim ne haldeyim hiç sorma kokusunu bile bilmediğim sevgili sevdiğim sorma, Öyle özledim, öyle istiyorum ki seni yüreğim -acı-yor şimdi. Öyle savunmasız öyle biçareyim ki ellerimi kollarımı bağladın sen, bense bu iplerden kurtulmak istemiyorum asla. ve bir kez daha beliriyor ki dağ gibi önümüzde 'hasret' bizi daha çok vuracak gibi... her vurduğunda önce ki hasretliğimizi arar duruma geleceğiz biliyorum yani gün aktıkça geceye ve sabah pervasızca serildiğinde önümüze biz daha fazla hasret çekeceğiz biliyorum Sana söz, yüreğimin üzerine koyduğum yüreğini hiç bırakmayacağım. Emin ol. Dediğin gibi sen beni öyle seveceksin ki benim Allahım şaşacak, ben seni öyle seveceğim ki yürek bile dayanamayacak sanacak ama yanılacak sevdiğim, yanılacak. Dayanacak bu yürek, hasreti bir sigaranın dumanı gibi çekip içime, kanayan damarlarımı dağlayacağım. bil ki; böyle bir sevda hiç var olmadı daha önce, böyle hasret hiç çekilmedi derinden, ve böyle göz yaşı hiç dökülmedi gözlerden, böyle özlem vurmadı hiç bir sevdayı ama biz 'böyle' ve 'hiç' ler karşısında dimdik durup birbirimizi sevmeye devam edeceğiz ve şunu da bil ki sevdiğim; seni seviyorum demenin anlamı sevgimin yanında hiç bu kadar sığ kalmamıştı daha önce....
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|