M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: ""GITMELI BIR GUN !!! Cuma Mayıs 04, 2012 2:55 pm | |
| GITMELI BIR GÜN Gitmeler acıtmıyordu yüreğimi, Kırgınlıkların acısı kanıyor. Susmuyor yürek, gitmeyi bilmiyor sevda Aksi halde gitmek, mi zor, kalmak, mi. Diye düşünmekten can çekişiyor bu beden. Ara sıra gözyaşı katmalı insancıl yüreğine Yok saymalı sevdayı katran karası gecelerde. Korkudan titremeli her bir yanın. Sığınacak bir limanı olmalı insanın. Nefesin kesilmeli iliklerine kadar hissetmeli. Susmalı diline bentler çekmeli. Adımların dur demeli çekip gitmemeli, vazgeçilmez olmalı. Sonrasını düşünmemeli. Geride kalan maziyi umursamamalı. Hatta kin gütmeli. Biraz nefret katmalı. Duygulara yenik düşmemeli. Dik durmalı. Delice karanlık sokaklara dalmalı. Kimseler görmemeli. Sonra hıçkırıklarını saklamalı Göz yasını yağmura bırakmalı. Titreyen elinin tersiyle silmeli gözpınarlarını. Yeminler etmeli. Acıyı ta içinden vurmalı. Dönüp ardına bakmamalı. Yanıldım demeyi öğrenmeli. Dudaklarına mühürler vurmalı Sevda cümlelerini silmeli alfabeden. Yüreğine tas basmalı Ansızın çekip gitmeli bir gün. Adına sahte bir sevdaydı demeli. 04-05-2012 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Ptsi Nis. 04, 2016 12:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: ""GITMELI BIR GUN !!! C.tesi Mayıs 05, 2012 1:58 pm | |
| Nefesin kesilmeli iliklerine kadar hisetmeli susmali diline bentler cekmeli EMEGINE YUREGINE SALIK HARIKA | |
|