M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Sen Hiç Rüzgara Bıraktın mı Hayallerini? Paz Mayıs 20, 2012 4:32 pm | |
| Sen Hiç Rüzgara Bıraktın mı Hayallerini?
Yıldızlara çıkmak isterken sen hiç gayya kuyularına yuvarlandın mı? sunağa yatırıldı mı kirli pazarlarda saflığın aldatıldın mı her defasında aldandın mı?
Denizi kirletilmiş martılar gibi, uçmak isterken mavilere zehirli oklar saplandı mı kanatlarına parçalandı mı yüzündeki hüzün battı mı yüregine kırıkları...
....//// Bir uçurum kenarındayım acılı rüzgarlra bıraktım hayallerimi bağırsam sesimi duyar mısın? uzatır mısın elini? alır mısın beni bu kör kuyulardan?
Uçurumun en ucundayım ah! çağırsam rüzgarlara karışır sesim sen hiç tipi, borana tutuldun mu baharında? titredin mi ayazda kanadı kırık bir kuş gibi? kar nedir, kış nedir, fırtına nedir bilir misin?
Sen hiç kırıldın mı sevdiklerine, bir bıçak gibi yüreğine saplandı mı gözyaşların? penceresiz, ışıksız, soluksuz kaldın mı? kahırlı nehirlere sarkıtıp kimsesizliğini, alıp bastın mı bağrına yalnızlığını? bağırıp, çağırdın mı sağır kayalardan aşağı çaresiz?
Saçı ağarmış hayaller, nemli kirpiklerle, uçurumları başucuna koyup yattın mı? nara attın mı çıkıp gam dağlarından aşağı? okşadın mı saçlarını acılı rüzgarların boranlara, kasırgalara sarıldın mı çaresiz? düştün mü dalından kınalı yapraklar gibi sarsılıp, savruldun mu uçurumlardan? yoruldun mu anılara sarılamayacak kadar?
Sen hiç unuttun mu doğadaki renkleri beyazı, maviyi, yeşili, alı, bir çöl akşamında kararıp kaldı mı düşlerin? yüreğinde ışık kırıntıları sızladığında, ıslak gözlerle baktın mı uçurumlardan aşağı? ağladın mı yaralı bir ceylanın gözlerine bakıp yandı mı yüreğin senin de kızıl korlarda bir yeraltı ırmağı gibi kanadın mı gizli gizli?
Çiçekler gibi büyütüp bir gün solacağını bilmeden doldurdun mu yüreğine çocuklarını... eylülde kar olup yağdın mı? bulut olup ağdın mı? kahır olup ağladın mı? sonra sustun mu solgun bir gül gibi mahsun? kırılmış gelincikler gibi büküldü mü boynun?
Kirpiklerine sakladığın sağanaklar sel olup aktı mı yüreğine? yıkandı mı gözlyaşların hüzünlü denizlerde
Sen hiç gayya kuyularına düştün mü üşüdün mü eylülde kar nedir, kış nedir, fırtına nedir bilir misin?
Şiir Ve Resimler: Nuri CAN _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Çarş. Ara. 24, 2014 5:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: Sen Hiç Rüzgara Bıraktın mı Hayallerini? Paz Mayıs 20, 2012 5:05 pm | |
| EMEGINE YUREGINE SALIK HARIKA -------- | |
|