M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEVDANIN KIBLESI SASMIS!!! C.tesi Haz. 09, 2012 5:24 pm | |
| SEVDANIN KIBLESI SASMIS Cümleler kilitlenmiş yüreğimin dilin de. Yârim hıçkırıklar takılı kalmış boğazımda Canimi yakıyor ümitsizlikler. Bu gecede deli bir yalnızlık sarmış bedenimi. Sanki yeminlerimi bozacağım. Kilitlerimi kıracağım. Adını koyamadığım duygularla savaşıyorum. Bas ucumda unuttuğumu sandığım hayalin. Elim de yine sigaram. Derin nefesler çekiyorum yüreğime karabulutlar kaplıyor her bir yanımı. Korkuyorum suskunluklarımı bozacağım. Dilimde, o eski şarki yine önümde uzun bir yol. Yine imkânsıza koşacağım biliyorum. Hayal kırıklıkları vuracak yüreğimden. Canim yanacak içim acıyacak diyorum. Savaş açmışım yüreğime bu gece. Bedenimse kadeh kaldırıyor bu savaşa Karşılıksız duyguların tutsağı! Suskun cümleler SIKISMIS tas duvar dilime Ayrılık Gelivermiş baş ucuma Ta ezelden yazılmış yazım bilirim silinmez. Hasret gebe kalmış sevdanın asiliğine Gözyaşı kurumuş göz pınarımda. Avuçlarım da saklı hâlen sıcaklığın! Bir tutam sâri sacın esiri olmuş yaralı yürek, tebessümler çoktan bitmiş. Mühürler takmışım yüreğimin kapısına sözler vermişim. Ölünceye kadar demiş özlemişim hasret çekmişim. Ve susmuşum kimselere anlatamamışım. Biliyor musun hayal kurmaktan vaz geçmişim. Kanayan yarama merhem aramışım. Unutmuşum demişim. Sildim demişim. Her yeni güne kara cafcaflar giydirmişim. Yine de unutmayı başaramamış. İki damla göz yasını inadına içime akitmişim. Yârim kalan sevdaya ağıtlar yakmışım. Susmuşum. Nehirleri kurutmuşum fırtınaları dindirmişim. Benden bir başka ben yaratmış. Saklı kalan yaralı yüreğime adını nankör diye kazmışım. Mahkûm etmişim dar ağacına asmışım. Yalnızlığı yorgan yapmışım soğuk gecelerde. Gökyüzüne emanet etmişim sevdamın soğuk bedenini. Toprağa vermişim. Dualar etmişim beklilerle yasamayı öğrenmişim. Zaman gelmiş kıskanmışım sevmişim çok sevmişim. sevdayı yüreğime ölümün kazmışım. Susmuşum nefret etmiş. Ve daha da çok sevmişim. Hatıraları bir, bir fırlatıp atmışım. Mektupları yakmışım. Resimleri yırtmışım. Geceyle inatlaşmışım. Uykulara hasret kalmışım. Kapkara bir zindan kaplamış yüreğimi. İçten içe kabuk tutan yaralarımı bu gece kanamış. isyan etmişim sabır dilemiş. Yine de fayda etmemiş. Sessizlik çokmuş gök ve yeryüzüne. Dilime bentler çekmişim susmuşum. Sevdanın kıblesi şaşmış bu gece. Sonun da anlamışım. 10-06-2012
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Ptsi Nis. 04, 2016 12:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: SEVDANIN KIBLESI SASMIS!!! Salı Haz. 12, 2012 1:40 pm | |
| EMEGINE SALIK HARIKA ----- | |
|