BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: YAKTIK BİR KERE YÜREKLERİ… Paz Haz. 24, 2012 10:37 am | |
| Artık yeter demenin umuduyla yaşıyorum. İçim başka sızlıyor bu gece… Havanın ayazından mı ne.. Hani için sızladığında, gözlerin dolu dolu ağlamaklı olduğunda “yak bi sigara, çek bir duble rakı bir şeyin kalmaz ” derler yaa hep … Bir paket sigara bile bana mısın demedi…! Yazmayacaktım, dökmeyecektim içimi bir daha, dayanamadım işte.. Bir başkayım bu gece ben… Peki neden bu hallerdeyim bilmiyorum ??? Kendime soruyorum nedense cevap alamıyorum bir türlü. Anladım ki ben sevmeyi çok seviyorum… Anladım ki ben seni çok seviyorum… Bu sevgiler çoğu zaman beni ağlatsa da, itiraf ediyorum yüreğimi ortaya koymayı çoook ama çook seviyorum.. Offff dünyaaa offffffff …….. Offlayaaa offlayaaa geliyorsun sanki üstüme… Hepimizin hayatında birileri var0lur, ve bizfarkında olmadan “o”nun hayatının bir yerlerine yerleşiveririz… Kimimiz o hayatın bir köşesinde, kimimiz kenarında kıyısında, kimimizde “o” nun hayatının tam ortasındayızdır… Bazen ağır bedelleri vardır bu yerlerin, içinizde,yüreğinizde fırtınalar kasırgalar çoğalır. Depremler,yangınlar,tsunamiler oluşur.. Yine de güzeldir sevdiğimiz insanın hayatının bir yerlerinde olduğumuzu bilmek … Onun yüreğinin bir köşesinde sessizce ve gizlice kimseler bilmeden varolmak . Bazen eksik ve yarım kalırsınız ama yine kıyamazsınız git demeye de…!! gitmeye de…!! Sen; “Gitmelerle, gelmeler arasında”, sevdalı,vefalı bir yürek. Ben ;”Gelecekle,gelmeyecek arasında” yorgun,dargın bir yürek. Peki ya biz ; “Biz yarınlara planlar yapmadan sevdik birbirimizi Hesapsız…Kitapsız…Beklentisiz… Yarınımız olmadı tıpkı dün gibi, bugün gibi… Yüreklerimiz kuş misali çırpınıp duruyor sanki. Olsuuunnn çırpınmasına kim engel olabilir ki.!! Malum hayat sıkıntısı da var arada.. Dinlemeyelim kimseyi, yaktık bi kere yürekleri… Sen sen olmaya devam et, bende ben olmaya… Bize gelince biz zaten biziz…. !!!!!! | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: YAKTIK BİR KERE YÜREKLERİ… Paz Haz. 24, 2012 1:22 pm | |
| bugün gibi… Yüreklerimiz kuş misali çırpınıp duruyor sanki. Olsuuunnn çırpınmasına kim engel olabilir ki.!! Malum hayat sıkıntısı da var arada.. Dinlemeyelim kimseyi, yaktık bi kere yürekleri… Sen sen olmaya devam et, bende ben olmaya… Bize gelince biz zaten biziz…. !!!!!!
paylasim icin tskler guzel bir yaziydi
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: YAKTIK BİR KERE YÜREKLERİ… Paz Haz. 24, 2012 1:52 pm | |
| Yine de güzeldir sevdiğimiz insanın hayatının bir yerlerinde olduğumuzu bilmek … Onun yüreğinin bir köşesinde sessizce ve gizlice kimseler bilmeden varolmak . RICAEDERIM BEGENMENE SEVINDIM ---------- | |
|