Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!

2 posters
YazarMesaj
ReisMetin
Seruvenci
Seruvenci
ReisMetin

Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! Empty
MesajKonu: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimeSalı Tem. 10, 2012 5:04 pm

Herkesin dilinde artık eskisi gibi aşkların olmadığı dolanmış ama kimsenin de bunun için bir çaba harcadığı yok! “Yok arkadaş aşk eskidenmiş” diyenler, lafı bırakıp icraata geçseler… Herkes kendine dönüp bakacak önce! İlişkileri eleştirmeye başladıysan, kendini de eleştireceksin. Sen ilişkilerinde ne yapıyorsun? Sen o özendiğin eski insanlar kadar sabırlı ve verici misin? Sevginin, sevmenin erdemine saygı duyuyor musun? İlişkilerin artık çok sorunlu olduğunu düşünenlerden misin? Adet doneminde olduğu için kapris yapan bir Türkan Şoray filmi izledin mi hiç? İlk insandan beri kadınlar adet oluyor. Peki, neden bazıları bunu dünyanın sonu haline getirip sevgilisinin burnundan getiriyor? Evet, hormonal bir takım değişiklikler oluyor ama bu durumda menopoza girince ne yapacaksın? Bir bomba yapıp, bulunduğun şehri havaya mı uçuracaksın? Çünkü o zaman hormonlarının geleceği hali tahmin bile edemezsin. İlişkinizin ikinci gününde “benim kadınım ol lütfen” diyip, 4.gün ortadan kaybolan ruh hastası adamalardan biriysen, aşklar eskidenmiş diyemezsin. Bu isyan, senin gibi ahlaksızlar yüzünden piyasaya çıktı! İlişkinizin başladığı ilk gece çırılçıplak kalıp, tüm ruhunu bir adama teslim edip; ertesi gün adamın evli, nişanlı veya katil olduğunu öğrendiğinde, nasıl oluyor da suçu aşkın varlığında arıyorsun bre cahil? Tanıştığının üçüncü gününde aşkım, kuşum, kelebeğim, öbür yarım , pötürcüğüm, cantanem, ruhum dediğin sevgilin için, biraz acele ediyor olabilir misin acaba? Bir hafta sonra şiddetle geçinemeyeceğinizi anlayıp ayrılırsanız, cantaneni geri mi alacaksın? Yoksa senin çok mu canın var? Her birlikte uyuduğumuza “seni seviyorum” dediğimiz ve sevmek eylemini böyle küçümsediğimiz, sıradanlaştırdığımız ve ayakaltına aldığımız için, şimdi aşkın olmadığını düşünüyor olabilir miyiz acaba?Daha bunun gibi binlerce örnek verilebilir ancak önemli olan, eskisi gibi aşkların olmadığını söyleyenlerin önce kendilerini düzeltmeleri gerektiğidir. Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! Reis
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com/register?agreed=true&
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2012 12:57 am

super bir anlatim gercekten konuyu cok uzel kaleme almisiniz bu gibi akli farkli baska yerlerde olan kisiler askin varligindan bile eminimki hic bir zaman haberide olmayacaktir ..
ve ben sahsim adina cok uzuluyorum boyle durumlara yazikdiyorum yazikkkk
cunku hic bir zaman aski taniyamiyacaklar ..

kaleminize yureginize saglik tskederim paylasim icin ...

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
ReisMetin
Seruvenci
Seruvenci
ReisMetin

MesajKonu: Geri: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2012 3:22 pm

Tesekkur ederim yorumunuz icin, ask oyle bir yere geldiki sadece lazim oldugu zaman kullanilacak bir arac niteligine dondu agizlarda seni seviyorum kelimesi sakiz oldu, Bir sair derki seni seviyorum diyen dile degil seni seviyorum derken aglayan goze inan, guzel bir soz ama gozlerde yalanci olmus be can, guzellikler seninle olsun, ve yasanacaksada yasiyorsanda en guzel sevgiler, asklar seninle olsun
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2012 4:23 pm

COK HAKLISINIZ CUMLELERINE AYNEN KATILIYORUM ..AYRICA TSKEDERIM GUZEL DILEKLERINIZ ICIN SIZEDE GONLUNUZE VE YUREGINIZE GORE VERSIN ..:

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

ReisMetin
Seruvenci
Seruvenci
ReisMetin

MesajKonu: Geri: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2012 4:31 pm

cok bekledim cok aradim ama gonlume yuregime hitap edeni bulamadim daha sanirimda bu boyle gidecek, gunluk ask pesinde degilim, gercek manada sonuna kadar yasamak isterdim ama olmayinca olmuyor be can, uzuntulerim yazimlarim hep isyankar duzeyde ama isyanim yaratana degil, yaratilana ve bu duruma getiren hayata Sad(
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2012 4:52 pm

ReisMetin
Seruvenci
Seruvenci
ReisMetin

MesajKonu: Geri: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimeÇarş. Tem. 11, 2012 4:59 pm

sanirim sizi uzdum, ama sunuda bilinki ben de uzuluyorum, belki sizde ayni dertten sikayetcisiniz, ayni duygulari paylasiyorsunuz,
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!   Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git! I_icon_minitimePerş. Tem. 12, 2012 4:40 am

esfla bizim gorevimiz burdaki uyelerimizi anlatmak isterlerse dinlemek tir saygilarimlan ...

Aşk yokmuş diyor; oğlum bak git!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Oğlum...
» BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ
» GÖZLERİN KAL DİYOR