Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

Basit bir sevda hikayesi değil

2 posters
YazarMesaj
ReisMetin
Seruvenci
Seruvenci
ReisMetin

Basit bir sevda hikayesi değil Empty
MesajKonu: Basit bir sevda hikayesi değil   Basit bir sevda hikayesi değil I_icon_minitimePerş. Tem. 12, 2012 2:06 pm

Güneşe dönen ayçiçekleri gibi, sana dönüyor yüzüm hep benim. Basit bir sevda hikayesi değil, bir ömürlük kurgu bu! Dualarım mı yanlış anlaşıldı acaba? Yukarıya döndüğümde önce bunu soracağım.Seni sevmek hem hediye, hem ceza gibi; Cennet ile cehennem arasi yani! Televizyonun karşısında tam uykuya daldığın anda gördüğün rüyaya, izlediğin filmin başkahramanın karışması gibi…. Ki ben yıllarca utanmıştım sevmekten, başka birine çarpar gözlerim diye hiç açmamıştım. Şimdi senin o sahte gözlerinde ne aradığıma şaşarım. Hala aramızda uyuyan o soğuk, önyargılı ve kusurlu mazeretlerini, bir bebek edasıyla koruyor olmana yanıyor canım. Susuyorum ama kanmıyorum bilesin! Sadece susamış. çok istekli oluyorum bir sevişmelik hallerine, çünkü yüzüm sana dönük. Dalgalar bile kıyıya vurup denize dönüyorlar, ben hala sana bakıp çeviremiyorum kafamı başka bir yüze. Tütsülenmiş bir yalnızlık kokusu siniyor üstüme, kendi tenhalarımda köşe taşları sayıyorum. Kaç basamak yapmışım sana ulaşsın diye, sonsuza çıkıyor sanırım ama sana varamıyorum. Redif gibiyim, bir şirin her satırında yine seni anlatıyorum. Zaten sussam ne olacak, gözlerime baksan anlarsın, sen diye ağlıyorum. Peçeli bir gülüş gibisin, kime ait olduğun belli değil. Bütün mesafeler senin nasılsa, belki gidersin, kim bilir gitmeye de bilirsin. Şimdi şehre gitmek istiyorum içinde senin adın geçen ve soğuk suların, evlerin kenarından aktığı bir eskimişlikte yaşamak istiyorum ömrümü. Çok kalamazsam bil ki; yüzümü çeviremediğim içindir. Güneşe dönen ayçiçekleri gibi, sana dönüyor yüzüm hep benim. Basit bir sevda hikayesi değil, bir ömürlük kurgu bu! Dualarım mı yanlış anlaşıldı acaba? Yukarıya döndüğümde önce bunu soracağım. Kim tutuyorsa duaların kayıtlarını, ilk onun yakasına yapışacağım…. Reis
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com/register?agreed=true&
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

Basit bir sevda hikayesi değil Empty
MesajKonu: Geri: Basit bir sevda hikayesi değil   Basit bir sevda hikayesi değil I_icon_minitimePerş. Tem. 12, 2012 2:51 pm

kaleminiz hic tukenmesin harika bir yazi tskler paylasim icin

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com

Basit bir sevda hikayesi değil
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Aşkın Hikayesi
» kırık bir ask hikayesi
» Bizim kisi Bir ask Hikayesi
» PAPAT YANIN HIKAYESI
» Bir Sevda Masalı