M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: kıyılarıma vuran sen misin? Çarş. Tem. 18, 2012 7:49 am | |
| kıyılarıma vuran sen misin?
Yüreğimin kıyısına vurdu bir dalga...Martılar hazin çığlıklarını dağıtıyordu gökyüzüne...Hafiften bir yağmur yağıyordu...Hava aydınlıktı ama bana sanki kapkaranlık...Adeta gece olmuştu...Hava aydınlık ama bana dünya zifiri karanlık...
Dar geliyor bana bu yerler.İçimi öyle bir sıkıntı kaplıyordu ki...Unutyorum kendimi bir anda...Sesszilikte kaybolmuş beni...Gözlerin geliyor aklıma ansızın.O simsiyah, Masum görünen fakat yalancı gözlerin...Sana olan nefretim öyle büyüyor ki o anda,alev alev yanıyorum nefretinle..
Düşüncelerimi okyanuslara benzetiyorum.Beni derin mavi sularda öyle boğuyorlar ki,ne kadar kulaç atsam o kadar batıyorum derinliklere..Senin anlayacağın Beni sensizlikle savaşmaya mecbur eden her şeye yeniliyorum.....Benim bu savaşımda galibiyet yok,düşman yok,zaman yok,sınır yok...Sonsuza kadar tek seçeneğim yenilmek ve sensizliğin kavurucu ateşinde cayır cayır yanmak...
Farkmazlar da hayat bulmaya nefes almaya çalışıyordu Yaralı Yüreğim...Öyle korkuyorum ki her an kanayacak,içinden bir sızı kopacak diye..Oysa ben elimden geldiğince Yarama tuz basıyorum..Gönlümün hapishanesinde biri beni kurtaracak,,beni bu korkunç zindandan çıkaracak diye bekliyorum...Öyle çaresizim ki..Bilemezsin Sensizliğin bana Ne kadar çok acı çektirdiğini,yenilmeyi bile kabullendirecek kadar zor olduğunu...
Yarım kalan,tamamlanmamış cümlelerim gibisin.Ne zaman tamamlanır yarım kalan cümlelerim bilmiyorum..Ne zaman sensizliğe bu acılarıma,yenilgilerime son verirsin bilmiyorum.Bildiğim tek bir şey var artık;
GALİBİYETİ OLMAYAN BU SAVAŞTA YENİLMEYİ KABULLENEN KALBİM,SENİ SENSİZLİĞİNLEDE KABULLENECEKTİR!!! BEN SENİ SENSİZLİKTE SEVDİM SEN BENİ VARLIĞIMLA SEVSEN KAÇ YAZAR!!!!
sEvMeK YaŞaMaKtaN ZoR,AşK UnUtMAkTaN kOLaY,BeN SeNsİzKeN ÖlDüĞüM İçİn SeVeMiYoRuM SeNi...UnUtAmAdIğIm iÇiN aŞkI SeÇiYoRuM...aMa öLdÜĞüM İçİn bEn aŞkI SeNsİzLiKtE YaŞıYoRuM!!!!!! _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: kıyılarıma vuran sen misin? Cuma Tem. 20, 2012 4:07 pm | |
| | |
|