M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GIDIYORUM C.tesi Nis. 21, 2007 10:59 am | |
| GIDIYORUM Gidiyorum hüzün çiçekleri gibi ardıma bakmadan. Yüzüm yok yüzüne bakmaya ellerim bos. Sensiz uykular haram yüreğim yalan. Hayat bir oyun sende bende sadece birer oyuncak. Gidiyorum kırgın üzgün vade sensiz. Fırtınalar kasırgalar yok, limanlar sakin. Asklar sevdalar anlamsız. Yüreğim ölü bir deniz. Adını unuttuğum gözlerin benim değil Hoş çakalar anlamsız vedalar sesiz. Giriyorum. Bu şehir sensiz yorgun anlamsız! Dönüsün yok gelişim yok. Yıkılmış yüreğim sen yoksun. Gidiyorum. Gözler yalan sözler yalan sen ben de hepten yalan Gidiyorum sessizce ölüyorum. Hüzün çiçekleri gibi Boynum bükük yüreğim suskun. Ve sen yoksun. İçim yorgun. Kaçtı de terk etti de, unuttu de nedensen de. Öfkeni kus istersen. Nefret de et. Unut kokumu unut nefesimi Gidiyorum yıkılmışlığa. Sokaklara bilinmeyen yollara İsimsiz şehirlere dağlara denizlere Senden uzak her köseye! Bir damla gözyaşı bir hıçkırık Bekli de öylesine bir veda ediş. Ardımdan merak edenim yok Sen yoksun. Bense yasayan bir ölü! Hatıralar silik hayaller bittik, Yıllar geçmiş saclar da beyazlar çıkmış. Sen ve ben hiç olmadık, ellerimiz hiç tutuşmadı. Yüreğimiz hiç delicesine çarpmadı. Hiç ask yeminleri etmedik Arzularımız olmadı. Yatağım da sen diye yorgana Hiç sarılmadım. Elvedalardan. Hiç söz etmedik, Küçük şeylerden tartışmadık Seviyorum sözcüklerini hiç kullanmadık bizimkisi öylesine bir asktı iste yağmur gibi gelip geçti. Gidiyorum sensiz hüzün çiçekleri gibi Kay bolmuş gençliğime Senin olma gidin kokunu duymadığım. O uzak iklimlere Dönüsü yok, sen yoksun. Gidiyorum sonsuz mabedime. Hoş çakkal. 21 Nissan 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 3:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: GIDIYORUM Ptsi Nis. 30, 2007 11:24 am | |
| tsk edrim canim begendigine sevindim seninde o guzel yuregine saglik _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|