M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: VE ASLA AGLAMIYACAGIM Paz Kas. 25, 2012 4:06 pm | |
| VE ASLA AGLAMIYACAGIM Susacağım kadar susuyorum. Kapattım gönül perdelerini sımsıkı inat ettim anmayacağım adını. Ne ağıtlarımı duyacaksın. Ne, de sesimi, sen git gide bildiğin yere. Kıyamet koptu yüreğimin en derinin de. Terkedilmiş limanlara ne çok yağmurlar yağdı. Ne fırtınalar esip geçti. Unutacağım dedim. Bir damla gözyaşında boğacağım. Benliğimin derindeki seni! Ve susacağım. Cam kırıkları gibi acıtacağım. Kanayan yanlarını, merhem olmayacağım
Nefretim le eziyet edeceğim sana Ve asla anmayacağım adını. Kader diyeceğim karşılaşmamıza Ara sıra uzaklardan bakacağım gökyüzüne Karayelden kokunu çekeceğim içime Sızlayacak burun direğim biliyorum. Ama asla Ağlamayacağım. Bir damla gözyaşında boğacağım yitirdiğim sevgini. Külleri sönmüş yanar dağ gibi alevinin tozunu savuracağım. Dualar edeceğim. Nefretimle sevgimi bir tutacağım. Kara toprağa kendi ellerimle gömeceğim. Sevdanı sökeceğim yaralı yüreğimden. Ve bir mezar kazacağım. Seni sonsuza kadar O mezara gömeceğim. Ve asla ardından Ağlamayacağım. 26-11-2012 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Mart 22, 2016 5:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: VE ASLA AGLAMIYACAGIM Ptsi Ara. 03, 2012 4:57 pm | |
| Dualar edecegim Neftimle sevgimi
kara topraga gomecegim
sevdani sokecegim bu yarali yurekten
bir mezar acacagim.. YUREGINE KALENNINE SALIK HARIKA ------- | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: VE ASLA AGLAMIYACAGIM Paz Mart 10, 2013 5:54 am | |
| her insan aglar bence asla aglamiyacam demisin:p | |
|