M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BIRAKMA BENİ ELLERİMİ TUTSANA Ptsi Ara. 03, 2012 5:44 pm | |
| BIRAKMA BENİ ELLERİMİ TUTSANA Sonbahar saatleri kapımı çaldıkça bir ekimdi, soluklarım sensiz uzaklarda. Sırsıklam dudaklarımla kayıp pusulası sebeplerimin,
Caddeler ağlıyor yokluğuna, sokaklarım kayıp adressiz.
Ruhum med-cezirlerin prangasında.Bırakma beni, ellerimi tutsana! Şimdi gecenin koynunda iniltiler dağlarda yankılandıkça, Dilsiz tümceler kör sokaklarda, sağır kaldırımlarda can çekişir. Zincirlendiğim zindanlarda, cellatlar kırbaç keyfi yapmaktalar. Umutlarım kanıyor, kör karanlık kuytuluklarda.Bırakma beni, ellerimi tutsana! Venüs yıldızı olup, sensiz şehrimin semâsında çırçıplak doğsana! Şimdi nilüferlerin duru sularında kulaç atma vaktidir, beyazlarda. Takılıyor düşlerim soluklarına, kan çanağı gözlerim firari uykularda. Üç-beş nöbetlerinde bir şiir kanıyor, yaralı.Bırakma beni, ellerimi tutsana! Mevsimsiz cam kenarlarımda öksüz serçelerim ağlıyor. Ayaza çalmış tüm türkülerim yarım, yakamozlar ararım saçlarında. Son vuslatındayım bir nisanın, güneşler saklanır sesinin nağmelerinde. Kal ucunda kirpiklerimin, yağmurlarındayım.Bırakma beni, ellerimi tutsana! Dilimde buruk ezgiler,kanıyor ezan çiçeklerim neşter atılmış gecelerime. Arıyorum ayak izlerini sevdamızın, nefes kadar yakın,sırat gibi ince. Her gün bin kez ölüyorum ,kirpiklerindeki sağanak incileri görünce. İdam sehpam kurulmadan al zülüflerinin kemendine.Bırakma beni,ellerimi tutsana! Usulca geldim, avuçlarında bir ceylan su içer, mavilerin derininde, Üşüyorum, kimse kulak vermiyor, senden başka, bu yangınlı mevsime. Bir sen duyarsın, bir de secdelerimde Rabbim hazırım uğrunda ölmeye Bir gönül yetmez ki , bir ömür sevmeliyim.Bırakma beni,ellerimi tutsana! Alın yazımsın , yandığım, sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında. Bu sevda masalını yazamam ki ,bir daha sen olmadan asla! Tütmez, çilekeş evimin bacası,umurumda değil savrulsam da kasırgalarda, Örtün üzerime sevda kok, hayat yorganımda.Bırakma beni, ellerimi tutsana! NECAT USLU_YASEMİN CANAN_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|