M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: aşk isterdim öle böyle değil hani ... Çarş. Şub. 06, 2013 9:08 am | |
|
aşk isterdim öle böyle değil hani ... Şaşkınım bu aralar ne istediğimi biliyorum ama neden dile getirmediğimi anlamıyorum illa tetiklemek mi lazım duyguları.Bulmaca gibiyim sağdan sola yukarıdan aşağıya heryerde sorularla boğuluyorum.Ciğerlerim patlayana kadar nefes almak tek ihtiyacım sanırım bu.Gözlerimi karartırcasına yaşamak istediklerim var.Ulan aşk seni haketmeyecek kadar ne yaptım bilmiyorum.Fazla birşey istemedim halbuki.Bilirsin fazla malda gözüm yok.Sakin sessiz yaşamak isterdim seni.Kimselerin gözüne girmeden kendi çöplüğümde...İsterdim o lüks mekanlara gidipte yapmacıktan birbirlerine gülenlerin aksine sahilde yürürken bi simiti paylaşmayı.İsterdim pahalı hediyelerle şımartılmaktan çok dalında koparılmış bir papatyaya sahip olmak.İsterdim ayna gibi parlayan ışıl ışıl yerlerin üstünde kuğu gibi tango yapmaktan ziyade sokak ortasında ayın o parlaklığını altında tüm doğaya haykırırcasına süzülmek asfatlarda.İsterdim sırf etrafa gösteriş olsun diye çocukluğunu geriye atanların aksine salıncaklara binip kahkahalar patlatarak sallanmayı.İsterdim grip olurken bile makyajlı görüşmeyi seçenler yerine beni salya sümük bağrına basabilecek kolları.İsterdim karşıma geçip bana malını varlığını ortaya dökeni değilde sadece yüreğini alıp kapıma dayanarak "al işte tüm varlığım servetim sana olan aşkım"diyerek bana cenneti vermesini.İsterdim bir ömür kurallarla yaşayanların zıttına huzurlu bir yuva kurmak.İsterdim aynı evde bile farklı hayatları yaşayan çiftler yerine,hayalimdeki o kutu gibi minik sıcak evimizde her an karşılaşınca bile ona kocaman tebessüm etmek.Ve isterdim hala kokoş olupta yaşlandığını kabul etmeyenlerin yerine,bir bankta oturmuş bastonlarımızı kenara koyup ellerimizi ısıtırken başımı hafifçe omzuna dayayarak son nefesimde bile aşkla gözlerine bakmak.Sonsuzluğa ulaşırken bedenim, en büyük mirasım aşkımı geriye bırakmak...._________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|