M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: CUNKU BEN OLDUGUMDE ANLADIM Paz Mayıs 19, 2013 5:08 pm | |
| CÜNKÜ BEN ÖLDÜGÜMDE ANLADIM Sen hiç gecenin ayazında tırım, tırım titredin mi, kimsesizlikten. Soğuk duvarlara yar diye sarıldın mı hiç. Yalın ayak bastın mı tozlu topak kokan yollara. Acıdı mı, hiç ayak tabanların delice sızladı mı. Ve bağrına çöreklendi mi koca bir tas parçası. Hatta hasret ateşi yandı mı yüreğinin ta derinin de. Sen hiç avazın çıktığı kadar bağırdın mı kalabalıklar da. Yâda alabildiğine yağan yağmurda sırılsıklam oldun mu hiç? Ve soluksuzca koştun mu sevdanın alevine Sen hiç yüreğinden hasta oldun mu? Sevgili. Ve tüm bu cabalarına değdi mi? Sen hiç duydun mu sesini rüyaların da sonra karamsarlığa düştün mü hiç Basını eğip pes ettin mi, gittin mi? Sevdiğinden uzağa kaçtın mi hic? Göz bebeklerin de sakladın O bir damla yaşsı kan ağlayarak elinin tersiyle sildin mi hiç? Sen hiç asktan yorgun düştün mü sevgili? Düşmedin bilemezsin. Bilemesin sevgili sen. Bilemesin sen askın ne kadar yakıcı, sevdanın acımasız olduğunu. Ben bilirim sadece ben bilirim neler yasattığını... Bilirim çaresizlikten sensizlikten can çekişmenin ölüm olduğunu. Çünkü ben öldüğümde anladım Sen sensizliği ne demek olduğunu. 20 05 2013 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Mart 22, 2016 4:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: CUNKU BEN OLDUGUMDE ANLADIM Paz Mayıs 19, 2013 5:15 pm | |
| Ben dustum.. Ben sustum.. sensizlikten EMEGINE YUREGINE SALIK BENBILIRIM----- | |
|