M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: HAYALIMDE OZLEMISIM Perş. Şub. 27, 2014 8:03 am | |
| HAYALIMDE ÖZLEMISIM Nasılda özlemiş yüreğinin kokusunu aylar vaki hayal bile kuramıyorum. Uzaklardasın ey yar. Ta uzaklardan bir deniz kokusu gibi buram, buram sızlattın burun direğimi içim ürperdi. Yüreğim tedirginleşti. Bir yerlerden bir şeyler kopup gitti anlatılmaz. Çaresizim nutuksuz soluksuz kaldım buralar da. Neydi beni böylesi deprem misali sarsıntılara uğratan. Oysa unutmuştum yıllar öncesinden çoktan gömüştüm. Anıların bile üstünü örtmüştüm. Anlamsızdın bu kadar benim için iste. İçimden gelip gecen nehir misali tükenmiştin Bir yudum su misali boğazımda düğümlenen. Hiç gitmeyecekmiş gibi hep orada takılı kalan. Kuru bir öksürük misali acıtan mı olacaktın hep. Meğerse ne çok hasretmişim bilmeden buğulu gözlerine. Ne çok ihtiyacım varmış bahar kokusu yüzüne. Yıllarca yüreğimin limanına ağır bir yük gemisi misali demir almışsın. Her defasın da nefesim kesilircesine yutkunmaya caba sarf ettiğimdin. Ey yüreğime zincirle bağladığım yar. Hangi dönülmez ufkun aksamındasın söylesene. Sana kavuşma hayalimden çoktan vaz geçtim ben. Anlasana. Belki bir gün öldüğümde dinecek sizim. Özlemlerin toprak misali örtecek üstü mü? Alıp gideceğim anılarımı senden. Yerle gök arası kuramadığım tek hayalsin. Sen mazinin süpürüp atamadığısın. Sen ki bir gülüşünde yüreğime güller açtıransın. Ve nefretimde fırtınalar çıkaransın. Sanki cehennemi cenneti yapansın. Var git, gide bildiğin yere iki damla yaşsın iste gözlerimde Bittin iste 26-02-2014 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Mart 22, 2016 4:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: HAYALIMDE OZLEMISIM Cuma Şub. 28, 2014 3:06 pm | |
| ve hergun uyandigimda gozumde akitmaktan korktugum iki damla yasin ve hic bitmeyecek sancim yuregimde dinmeyecek firtina bahar yuzlu melegimsin sen .. YUREGINE KALEMIN SALIK HARIKA .......... | |
|