BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Senin Özlemin Var Salı Mayıs 06, 2014 3:31 pm | |
| Senin Özlemin Var
Avunup kimseye söyleyemedim Yıllar geçende senin özlemin var Yüreğim yanarken gizleyemedim Yıllar geçende senin özlemin var
Ağlasam bir gün olsun inanmazdım Geçen günlere ben böyle yanmazdım Ben aklımı Böyle mahkûm sanmazdım Yıllar geçende senin özlemin var
Kelebekte aşk tutkusu ışık var Ateş kanadında bir kızıllık var Ucunda umutsuz bir yalnızlık var Yıllar geçende senin özlemin var
Duvarlar çatlayan yarık duvarlar Suskunluk içimde seni fısıldar Yetmez kelimeler dilim yuvarlar Yıllar geçende senin özlemin var
Her mevsim değişir durmaz havalar Yazım kışı kışım yazı kovalar Burada beni sensizlik oyalar Yıllar geçende senin özlemin var
Sensin gözbebeğim sensin bakışlarım Sensin benim atan kalp atışlarım Sensin sebebim sensin tek varlığım Yıllar geçende senin özlemin var
Yıllar geçende senin özlemin var Güneşte kavrulup suyla dolmak var Daha anlamadan Mecnun olmak var Bunca yıl ağlayıp hasret kalmak var Yıllar geçende senin özlemin var
| |
|