BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Mutlu Olabilirsin, Ben İmkansızlığına İnandım
!!! C.tesi Kas. 15, 2014 4:44 pm | |
| Hani Bazen Yalnız Kalırsın... Oyalanabileceğin Her Yolu Denersin de Olmaz... Sonra Oturur Düşünmeye Başlarsın Seni Üzen Şeyleri... Bir Nevi Kendi Kendine Acı Çektirirsin... Sonunda Deli Gibi Ağlayacağını Bildiğin Halde Yine de O'nu Düşünürsün... Her Güzel Saniyeyi Sanki Tekrar Yaşıyormuşsun Gibi Yüreğinde Hissedersin... O'nu Hatırlatan Her Şeyi Yaparsın... Resimlerine Bakarsın, Mesajlarını Okursun... Ağlamaktan Gözlerin Şişse de, Yüreğin Dayanmasa da İnadına Düşünmeye Devam Edersin... O Hep Aynı Yerdedir, Sende Ama Aynı Zamanda da Yoktur ve Aslında İçini Acıtan da Budur Yüreğinde ki Közleri Yeniden Alevlendiren de... Aslında Aynı Yerdedir Ama Yoktur... Aranda Kilometrelerce Mesafe Olmasına Rağmen Sen İstediğin İçin Nefes Kadar Yakındır Ama O İstediği İçin de Yıldızlar Kadar Uzak... Nerde Olduğunu Unutur Sadece O'nu ve Yaşattıklarını Düşünürsün... O Bilmese de Yüreğinin Derinlerinde Hep O'na Kavuşmanın Hayalini Kurarsın, Hem de İmkansız Olduğunu Bile Bile... Hep O'na Sarılırsın Düşlerinde, Gözlerinin İçine Bakarsın Taa ki Kendini Görünceye Kadar... Hep O'nunla Dans Edersin Her Zaman Dinlediğin ve Sana Sadece O'nu Hatırlatan Şarkıda... Yaşadığın Yalnızlığa İnat Her Saniye O'nu Düşlersin ve Hep Hayal Dünyanda Yaşatırsın O'nu... Dilinde Hep Aynı Cümle Vardır... Şimdi Senden Vaz mı Geçmeli, Yoksa Bir Masal Olup Yola Devam mı Etmeli mi Dersin...!
Hangi Heceye Dokunsam Gözyaşlarımın Rengine Boyandı Saatler... Masumluğunu Yitirmiş Dakikaları Adımlarken Akreple Yelkovanın Gölgesine Zincirlendi Duygularım... Anladıklarımı Anlamadım Sayıp Düştüm Yollara Bilinmez ve Hesabı Tutulmaz Bir Vakitte... Kaç Kere Denedim Bir Bilsen, Kaç Kere Yırttım Yüreğimin Kanatlarında Takılı Kalan Mektupları... Her Seferinde Kalemim Ağladı ve Koşup Topladı Gönlümün Issız Sokaklarından Parça Parça Dağılmış Sayfaları... Üşenmeden, Yorulmadan Biraraya Getirdi Yüreğimin Hecelerini... Farkında Değildi Oysa ki Biraraya Getirdiği Her Hece Yüreğime Saplanan Bir Kurşundu...!
Ben Cümlelere Sığınarak Anlatamam Seni... Cümleler, Kelimeler Anlatır mı Seni Sanıyorsun? Unutulmuşluğu, Unutmayı, Unutabilmeyi, Kısacası Unutmak Adına Ne Varsa Hepsini Hepsini Unuttum... Unutulmamayı, Unutmamayı, Unutabilememeyi Öğrendim Yokluğunda... Beni Sana Çeken Hayalin Gözlerime Perde Gibi İndiğinde Ellerimde Ellerinin Sıcaklığını Hissettim ve Ben Yokluğunda Hayal Ettiğim Gözlerine Gözlerimi Kilitledim... Ben Sana Olan Sevgimi Unutmayı Değil Bir Ömür Boyu Ölümsüzleştirmeyi Diledim ve Ben Dudaklarımda Ezberlediğim Şarkının Her Kelimesini Gözyaşlarıma Ekledim... Sen Gittin ve Kelimelerim Tükenen Kalemimin Başında... Ertelenmiyor Hüznüm... Yaşattığın Yalnızlık Hiçbir Kalıba Sığmıyor ve Hiçbir Kalabalık Dindiremiyor Gürültülü Yalnızlığımı... Yolunu Kesemiyorum Ayrılığın ve Dindiremiyorum Gözyaşı Yolculuklarımı... Kalbinin Esaretindeyim Hala... Yüreğimde Olduğunu Aynada ki Aksime İtiraf Edememenin Cesaretsizliğindeyim... Sorsan Söylerdim Belki Kendime Bile İtiraf Edemediğim Gerçeği... Sorsaydın Söylerdim
Bin Bir Umutla Yollarına Çıkma İsteğimin Nasıl Her Defasında Gururumun Önüne Takıldığını... Sancılı Akşam Saatlerinde, Resimlerde Hep Aynı Bakan Gözlerine Gözbebeklerimden Yaşlar Boşalttığımı... Hüznümün Adımın Anlamına Hiç Yakışmadığını
Ay mı Tutuldu Sevdam, Şehrinde? Suskunluğunun Nöbetine mi Sıkışıp Kaldı Benim Bir Avuç Umudum? Ölüm mü Girdi Sevdamıza Sevdam? Bundan mıdır Suskunluğun? Yetmez mi Yüreğime Bu Suskunluk Hançerini Savurduğun?
Bir Gün Birini Gerçekten Seversen, Sevebilmeyi Bilirsen, Yüreğinle Sevmeyi Öğrenebilirsen Biliyorum ki O Zaman Anlayabileceksin Gerçekten Beni... Her Türlü İmkansızlığa, Bırakıp Gitmelere, Bitmelere Rağmen Sen Yüreğinle Direnip Aşkını Korumak İsterken Sevdiğinin Herşeyi Hiçe Sayıp Arkasını Dönüp Yokmuşsun Gibi Davranmasının Ruhunu, Canını Acıttığında Anlayacaksın Beni... Sen Onunla Tek Bir Can Olmak İsterken Onun Hayatında Hiç Olmamışsın Gibi, Bir Duvar, Yerde Duran Bir Çakıltaşı Yerine Koyduğunda Seni Anlayacaksın Beni... Beynin, Düşüncelerin Kendi Kendine Teselliler Verirken, Seni Haklı Bulurken, Gözlerine Söz Geçiremeyip Koca Damlalarla Sessizce İsyanlar Yaşadığında Anlayacaksın Beni...
Dünyaya Kafa Tutup Yaşadığım Aşk İçin Pişman Değilim... Herkese Her Şeye İnat Göğü Yerle Birleştirip Senin Sevdanın Tadına ve Seyrine Doyamadığım Hiçbir An İçin Pişman Değilim.. Sevda Tadında, Yar Sıcaklığında Dokunduğum Ellerinde Yanmaktan, Yokluğunda Gecelerce Ağlamaktan Pişman Değilim... Sevdanı Yaşadığımı Hissettiğim Her Anın bBedelini Hayattan Koparak Ödemekten, Bu Sevdanın İsyanın Bana Kazandırdıklarından, Kaybettirdiklerinden, Sana Verdiğim Yüreğimden Asla Pişman Değilim... Yanlışın Adını Doğru Koyduğum İçin, Bu Yola Baş Koyduğum İçin, En Kutsal Varlıklar Adına Senden Vazgeçmediğim İçin, Döktüğüm Gözyaşları ve Acılar İçin Pişman Değilim... Kırılan Kalem Fermanım Olsa da, Senin Sevdan Son Nefesim Olsa da Seni Solumaktan Pişman Değilim....
Yetmiyor İşte Bazen Sevmek; Deli Gibi Sevmek Yetmiyor... Bir Aşkı Yaşatabilmek İçin Her Şeye İnat Uğrunda Günler Boyu Ağlamak Yetmiyor Bazen... Anladım ki Sana Yetmedi Seni Çok Sevmem... Yetmedi Uğrunda Hayatımı Sana Esir Etmem... Daha Fazlasını İstedin Değil mi? Büyük Olmak, Daha Daha Daha Fazla Sevilmek... Bilmiyorum Benden Sonra Bunları Oldun Böyle Seven Buldun mu Ama Bir Şeyi Unuttun Sanırım Sen... Önemli Olan Hiç Biri Olamasan da Bir Kalpte Var Olmak...!
Adıyla Var Olduğum ve Adıyla Yok Olacağım Darağacım, Mutlu Olmalısın Sen... En Büyük Düşüm Bu Şimdi... Mutlu Olmalısın ve Mutluluğunu Engelleyecek Hiç Bir Set Olmamalı Önünde... Senin Mutluluğun Aydınlatacak Benim Dünyamı... Gülüşlerin Güneşim Sıcak Tebessümün Ay Işığım Olacak... Öyle Mutlu Olmalısın ki Bu Hayata ve Bu Hayatın Getirdiği Onca Kötülüğe Rağmen, Gözlerinin İçi Mutlulukla Işıl Işıl Olmalı... Biliyorum Sen Mutlu Olacaksın... Çünkü Ben Sadece Bunun İçin Du'a Ediyorum... Ben mi? Beni Boşver...! Senin Mutluluğun Benim Yaşama Sebebim Olacak... Bunu Bil Bu Yeter... Mutlu Olabilirsin, Ben Artık İmkansızlığına İnandım
!
Her Güne Bir Harf Ekledim, Seni Yazdım, Seni Anlatım Beyaz Sayfalara Ama Artık Sonlara Geldim Galiba... Sana Dair O Kadar Satır Var ki Neyi Yazmadım Diye Düşünüyorum
Her Şeyden Bahsettim, Her Şeyi Anlattım Satır Satır... Durdu Zaman Sanki, Kocaman Bir Boşluğa Sürükleniyorum... Son Kez Sana Rastlamak Senle Konuşmak İstiyorum, Ama Yoksun Artık Biliyorum... Gerçeklere Sarılıp Yalnızlığımda Bana Eşlik Eden Sözlerini Düşünüyor Mutlu Oluyorum... Kısa da Olsa Bu Hayatta Sana Rastladığım İçin Mutlu Oluyorum... Hayat Kısaydı, Verilen Sözlerin Söylenen Sözlerin, Yazılan Satırların Bir Gün Sonu Gelecekti... İşte Sonu Görünmeyen Bu Yolda İlerliyorum Ama Hala Senli Hayallerimden Kopamıyorum... Yapamıyorum, Bir Parçam Eksiliyor Sanki... Ne Zaman Bu Aşka Noktayı Koymaya Kalkışsam Noktalar Gözümde Bir Çığlık Gibi Büyüyor... Engel Olamıyorum, Yine Hayaline Dalıyorum, Anlıyorum ki Ben Hayallerim Olmadan Yaşayamıyorum... Umudun Adıydı Güzel Hayaller, Düşlerde Bulduğum Mutluluğu Yitirmemek Adına Kopamıyorum İşte... Alışmalı Bu Yürek Yokluğuna... Hayalinle Yetinip Seni Uzaktan Sevmeye Devam Etmeli... Ağlamak, Üzülmek Seni Bana Getirmeyeceğini Adım Gibi Biliyorum... Hüzünleri Mendilimin Arasına Sıkıştırıp Uzaklaşmak En Güzeli
Seni Seninle Yaşamak Kadar Güzel Bir Duyguyu Yaşamak Yasaksa Bana Giderim Senli Düşlerin Arasına Sıkışmış Duygularımla
Sadece Varlığına Yürüdüğüm Yollarda Seni Senle Yaşamaktı Savaşım. Ama Kazanamadım
Payıma Yine Yalnızlık Düştü Sevdanın Dikenli Yollarında
Üç Noktalı Başlamıştı ve Üç Noktalı Bitiyor Benim Hikayem... Hep Özlem Vardı İçinde Bir de Özlemi Bulandıran Pişmanlık... Notalar Eşlik Ediyor Artık Sensizliğime... Durmadan Koşturan Beynim Seni Düşünmekten Yorulmuşcasına İsyan Ediyor... Umutlanıyormusun Diyeceksin Şimdi, Hem de Tebessümle... Nasıl Umutlanırım? Ben Hala Beni Bıraktığın Yerdeyim... Gelmeni Beklemeyecekcesine Ituruyorum... Unutma Beni Sevgili... Her Üzüldüğünde, Her Ağladığında ve Her Umutlandığında Sana Çok Yakışan Gülücüğünle Hatırla Beni... Şimdi Susma Zamanı... Seni Yüreğime Gömüp Susma Zamanı
Hayallerimin Gerçekleşmeyeceğine İnanıp Hayallerime Küsme Zamanı
Artık İçin İçin Yanarak Seveceğim Seni
Hiç Bilmediğin Gibi, Hiç Bilemeyeceğin Gibi... Ne Zaman Gidersin Hayallerimden? Ne Zaman Yok Olduğunu Kabullenir Şu Yüreğim? Şimdi Susma Zamanı... Susmak İşe Yarar mı Sence Sevgili? Şimdi Beni Hayata Bağlayan Seni Arıyorum... Sevgimde Bencil Olmadığımı Bilirsin
Beni Yine Sevme, Bu Beni Yaralamaz, Sen Mutlu Ol, Bu Bana Yeter Ama N'olur Arada Yaşadığını Bilmeme İzin Ver
Ve Şunu da Unutma ki: Büyük Bir Aşkla Bağlandığım Sen; Her Zaman Benim En İyi Dostum Olarak Kalacaksın
İçinde Sakladığın O Çocuğu Kısa Bir Süre de Olsa Benimle Paylaştığın İçin Sağol... İyi ki Tüm Yaralamalarına Rağmen Hayatıma Girmişsin, Kısa Sürede Olsa Yüreğimde Kalmışsın
Ve Sakın Unutma Sevgili, Koşarak Gittiğin Bu Kalp Seni Asla Unutmayacak... Sen de Unutma Beni, Sevmesen de Unutma...! Üzülmemek Çare Değil... Ağlamamak Elimde Değil... Seni Unutmak mı? İşte O Mümkün Değil...! | |
|