M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BIRAZDAN GiDECEGIM C.tesi Haz. 27, 2015 12:26 pm | |
| BIRAZDAN GIDECEGIM Birazdan gideceğim sabahın ilk ışıkları vururken. Pencerenin pervazına Düşler ülkesinin mavi rüyalarına yaslı gözlerle, Bir buse bırakacağım. Sıcaklığı dolsun odamın duvarlarına baharim si mevsimler açsın bana kollarını. Koy basını omzuma avuçlarıma bırak ellerinin. Sıcaklığını dolsun yüreğimin ta orta yerine Biriktirdiğim her cümleyi bağıra çağıra sana söyleyeyim. Birazdan gideceğim katlanamam dudaklarınin büzülmüş sekline, Susma bir kez olsun konuş. İstersen nefret et ama bakma öyle gözlerimin içine yüreğim titrer. Konuşamam dilim tutulur susarım. Gidemem nisan yağmurları siner senin hayaline Sonra yüreğimin taa orta yeri acır. Bilirsin katlanamam ayrılığa Hadi soyle hayellere veda zamani birazdan uyanacgim bu derin uykudan Hadi soyle sevdigini.. Birazdan gideceğim. Hadi durma söyle dudağının kıvrımın da saklı kalan cümleleri dök avuçlarıma. Ne varsa sevdaya dair anlat. Yâda nefret et. Omuzların o küçücük yüreğini ağır gelir bilirim. Dök içini bana dair tümceler kur. Hadi son kez gitmeden şahit olayım sevdiğine. Hadi birazdan gideceğim. Yârim kalmasın tüm masallar gibi bu masalda. . Buda garip asklar gibi yitip gitmesin. Sen ve ben yârim kalmayalım. Pişmanlıklar içinde ömrümüzü heba etmeyelim. Hadi birazdan gideceğim. Bakma öyle pamuk düşler gibi yüreğime, yüreğim acır gidemem. Ayrılamam katlamamam senin hülyalı gözlerine. Birazdan gideceğin aklim kalır yüreğin kalır. Sabahın ilk ışıklarıyla odanın duvarları hesap sorar senden. Bitirme en güzel masalları Hadi söyle sevdiğini sende gitmeden önce Birazdan gideceğim aklim kalır.. 27_06_2015 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|