M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: AKLIMDA SEN OLUNCA C.tesi Eyl. 10, 2016 2:17 pm | |
| AKLIMDA SEN OLUNCA
AKLIMDA SEN OLUNCA BIR BIR KELIMELERdugumleniyor YUTKUNuyorum SONRA icimden gelice UNUTMAK ISTIYORUM.. BU KEZDE ANILAR TAKILIYOR YUREGIMIN CAN DAMARINA. acin acim oluyor doluyor yuregime BEDENIM BUS KESIYOR sanki kararis kapida DUDAKLARIM GECENIN AYAZINDA,SAGIR yildizlara sesleniyor . hilale inat SUSUYORUM. CARESIZLIGIM dua olmus semadaya kalkiyor ellerim IKI DAMLA GOZ YASI doluyor gozpinarlarima VE YOKLUGUNun adi yaziliyor AZRAILin defterine ACI CEKIYORUM olumune aci DONUYORum PARMAK UCLARIMAda TIRIM TIRIM TITRIYOR beden sANA SAGIniyorum SEVDA misali BIR ANNE SEVKATI sariyor bedenimi KOL KANAT GERIYOrsun alislanliklarima. SUSKUNLUGUM SEVDA: YASIYORUM oylesine
SUSTUGUM DA SEVIYORUM.. Sen BUNU BILMIYORSUN.. Masal.. Bir Sevda Masali: _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|