M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: AY GIBIDIR Çarş. Eyl. 21, 2016 11:50 am | |
| AY GIBIDIR Ay gibidir gözlerin cenneti yasadigim geceme inat,yıldız misali yüreğinin en kuytu köşelerinden bir dilek tut ümit ışığım olsun. papatyalara inat fallar tut, ay kiskansin baş ucum da.. Ömrümden ömür bictigim hasret ruzgarim. serpilsin yuzune bahar kokulari Bir damla su misali akip git gozpinarlarimdan. yüreğim acisin en derininden. sabahima cig dusun umut suyum asim olsun. Koy kuyular cenenemim Sevdansa beduan. yarım ağız Sevda türküleri dökülsun dudaklarından... Gel etme desem. Gel gitme desem.. ömrümden ömür verdigim. kagida sana dair sirlarimi doktugum. sevdan yakiyor ta surami desem? sustursan dudagimda sana dair tum cumleleri geldesem bemim ol desem. Dönermişin bilmem. Sitemim sanadır yar aldığım tek nefese acelindir.. Geldesem gelirmisin bilmem. Masal/ LaLe Bir Sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|