M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SEN GITTIN YA Ptsi Ekim 31, 2016 3:34 pm | |
| SEN GITTIN YA Sen gitten yaa simdi? ofkem yuregim de yuregimse sana mahkum kaldi Sen gittin ya aklim hayalim sasti ruhum bedenime dar geldi Sen gittin ya bir ben yarim kaldim bir de hayellerim hapis Sen gittin ya olum bile bir garip calmaz oldu kapimi Aci dert senden hatira kaldi. Sen gittin ya Dost bildiklerim dusman ,dusmanlarimsa dost oldu sen gitinya ben bile bir garip kus oldum Her gece sana dusman her gun sana sitemle uyanir oldum Sen gittin ya gokyuzu bir baska karanlik yer yuzu gunese hasret kaldi Sonra ay mehtaba sevdasunu unuttu yildizlar sana sitem etti
bense kaderime gunahkar oldum Dileklerimse hep yarim umitlerimse tukenmis Sen gitinya sen gittinya omrumden omur gitti iste LaLe
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|