M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: ACEMIYIM BEN Ptsi Ekim 31, 2016 3:49 pm | |
| ACEMIYIM BEN Acemiyim cocuklar gibi ecemi Sevmelere yuregim katlanamaz o agir heyecenlari acemiyim bu tip duygulara, karin agrilarina kalbimin yaramazliklarina Baharin kokusuna Yagmurun hevesine ruzgarin poyrazdan silesine acemiyim ben. Yuregimdeki bu anlamsiz isimsiz cumlelere Deliler gibi sokaklarda kosmak isteyisime Sonra kuslar gibi gokyuzun mavisinde kanat cirmak isteyisime Acemiyim ben acemi!! bosuna deyil alisamadim bu garip halerime Acemiyim iste ellerimin titremesine yuzumun kizarisina Bu kadar icten gulmumseyisime acemiyim iste Baska,baska kokulara acemiyim ben. Alisamadim sen kokmayan birine Acemiyim kuslarin seslerine yazin sicagina aklim karisik yuregim yarali acemiyim ben bu deli sevmelere Acemiyim ben iste acemi!! yagmur altinda islanmaya acemiyim ben Sevmeye sevilmeye kusmeye barismaya sonra silmeye acemiyim ben.. Bir bakisa tatli iki cift soze sonra el ele tutusmaya acemiyim ben acemi Bir yudum suya sussar gibi her gun gozlerin de olmeye acemiyim ben. Yuregimin sesini dinlemeye aklima her eseni yapmaya acemiyim ben acemiyim.. Okadar cok sey varki cumle kuramadigim aklimin almadigi Bu garip halerime care bulamadigim her gece bolca dua ettigim Yuregime dusen ask atesinde yandigim ve halen kul olamadigim Acemiyim ben acemi
LaLe MaSaL
_________________ _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|