BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: GIDIYORUM Ptsi Ara. 12, 2016 2:23 pm | |
| Tutamadığım ele-veda değilde, Koskoca bir "elveda" bırakıp ardımdan, Ardıma bile bakmadan , Bakakalmış bir aşk bırakarak, Son kez Gidiyorum! . . .
Biliyorum , Canını acıtmayacak bu gidiş, Hiçbir şey olmamış gibi davranacaksın , Olmayacağım umurunda . . .
Geçmişim diye çizip üstünü, Üstlendiğim bir ayrılıkla, Alnından öpüp gecenin ayazında, Arazlığımla gidiyorum! . . .
Sen benden uzakta susmaları oynarken, Ben en senli yanımla, Ceketimi alıp, Omzumda yitirilmiş umutlarımı toplayıp, Senden uzaklara, Sessiz ve kimsesizliğimle Gidiyorum ! . . .
Bu kadar mı fazlaydım yani sana ? Bu kadar mı yüktüm bu sevdaya ? Şimdi hangi şehir alır da basar beni bağrına, Hangi dildarın yüreğine Aşk diye yazılırım? Bilmiyorum. . .
Perde çekip bu kimliksiz kaldığım sevdaya, Sevgisizliğimle , geçip gidiyorum sokağından . . .
Yalnızlığıma, Sessizce mırıldandığım hicaz bir beste, ve sağnak sağnak yağan yağmur sesleri eşliğinde, Duvağı açılmamış hayallerimle , Hayatından geçip gidiyorum! . . .
Ardımdan , Bir varmış, bir yokmuş masallarına öykü olmayacak bensizlik ile, Bir varmış , Bir daha yokmuş senliğim ile gidiyorum!
Ve sen hoşkal , Kendine iyi bak!
Kendine çok iyi bak
| |
|