M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BIR SEYLER DEGISIYOR!! Cuma Ara. 23, 2016 3:24 pm | |
| BIR ŞEYLER DEĞİŞİYOR Bir şeyler değişiyor yüreğim de telasla Bir şeyler kırılıyor ateşler yanıyor sular derya olup akıyor. Hani sorsan nerde yıkılmaz kalelerin bire birer cokuyor toprak oluyor. Bir şeyler değişiyor yüreğimde bir şeyler çığ olup akıyor. Kara günler görünüyor ufukta, zindan geceler bekler baş ucumda Sevgiye aşka dayir bir şeyler kopup gidiyor yüreğimden. Kabuk tutmuş tum yaralar kanıyor acidikca açıyor. İçimde kap kara bir dağ devriliyor Yağmurlar berak deyil çamur akıyor. Rüzgârlar poraz deyil kasırga Bir şeyler değişiyor sanki bir şeyler yok oluyor içimde sana dair. Durduramiyorum aklim karisiyor yuregim kin gidiyor Dudağımda biriken cumleleri cürüyor. Unutuluyor anıları bir bir. Hafızam siliyor eski günlerden İçimde bir şeyler değişiyor depremler oluyor. Çöküyor bir bir yüksek dağlar. Savaşlar başlıyor yüreğimle savaşlar. Bir şeyler değişiyor bir şeyler sana dayir içimde Aglamiyorum bile gözümden bir damla yaş akmıyor. Sana dair kirginliklarim kinlerim bitti. Aklım beynimle savaşıyor bir garip haller yasiyorum. yavaş yavaş ölüyormuyum ne? yakinlar irak ozlemse can cekisiyor ardin sira Yıkıntılar kalıyor herabeler sefalet bas gosteriyor. Mapus gözlerim de kara zindanlar. Üzülmüyorum gidisine aldırmıyorum dönmeyisine Sesizce seyrediyorum yıkılışını Hatta icimden bir oh cekiyorum incitmiyor hic birsey beni, Varmıydın yok muydun bilemiyorum. Bir şeyler degidiyor sana dair içimde bir şeyler. Çok uzun bir ruyandan uyanimis gibiyim. sabahi olmayan karakis gibisin nedenler nicinler umrumda deyil Bir şeyler değişiyor sana dair içimde bir şeyler yok oluyor anla Yokluğun acitmiyor yuregimi sizlatmiyor bedenimi Özlemiyorum o tatlı gülüşünü de Bir şeyler kopuyor icimden diyorum birşeyler sana dair. su gibi akıyorsun. eey adına yar dediğim sevdalim. Bir şeyler kayboluyor içimden bir şeyler kiyametler kopuyor cehennem atesi yaniyor Denizler deryalar simsiyah gece oluyor. kabuslar kan ter oluyorsun . Aysız mehtap olurmu bilmem Sen kutupta yıldız bile olamiyorsun. Yoklugunla savaştım yüreğimden gidişine el saliyorum. Bir şeyler değişiyor yarr Bir şeyler sana dair icimde haberin olsun. 24-12-2016 LaLe/MaSaL _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|