M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: İÇİ DOLDURULMAMIŞ ßİR SVDANIN ßOŞLUGUNDA KAYßTTİM SNİ C.tesi Ocak 14, 2017 2:47 pm | |
| ****İÇİ DOLDURULMAMIŞ ßİR SVDANIN ßOŞLUGUNDA KAYßTTİM SNİ****
Herkes uyurken düşlerine, ben sevilmediğimin altını çiziyorum, parantezi bol satır aralarında
Çizdikçe çoğalıyor yalnızlığım
Yine dalgın gemiler geçiyor ıslak gözlerimden
Senin için bir dalgınlık daha tutuyorum aklımdan
Nikotine kesmiş verem kokulu odamda; ( d )alıyorum bir fincan kahveyle sensizliği, kırk yıl kalasın diye hatırımda
Hüzünlü yazgılar baskı kurarken sürgün yanlarıma, tenimde unuttuğun yangınlarda ısınıyor sözlerimin sahte sahipleri
Oysa sana karalamıştım tüm bildiklerimi
Kararlı yürüyüşlerde ıslıkla çalınan marşlara eşlik etmiştim, aldırmadan tel örgülerin yırtıcılığına
Yeni bir ülke kurar gibi anlatmıştım umutlarımı
Şimdi kararlı adımlarıma yılgınlık dayatan sevdanın sus işaretiyim
ağır yalnızlığımı
Acıların ağır abisi demiştin bana
Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini
Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu
THE END _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|