M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Eyer Yuregin Kahverengiyse Perş. Ekim 05, 2017 1:05 pm | |
| Eyer Yuregin Kahverengiyse
Bazan insanin beyni be kalbi bon bos olur sanki kulaklar sagir dudaklarda cumler tukenmistir. bu hersey yolunda deyil anlamina gelmez elbete ama yinede yuregin bos bir suvala benzer hafizandan sanki butun gecmis silinmistir bogazinda onca biriken kelimeler ucup gitmistier nedensizdir hersey sanki yer gok kahverengine burunmus buyuk bir kuyu kenarina diz cokup kuyun enderinlerine avucundaki cakil taslarini birakip uzun bir sesizligin ardindan duyulan tik sesi gibi duygularin kaybolmustur sanki dunya kaybolmus yasam belirtisi olmayan purdikat gozler sadece kuyuda kulaklar tik sesindedir sanki yer gok senin varligini kabulenmez agir bir tas misali birakilmisin oylece orta yere icinden garip bir korku yuregindeki sesizlik bozulursa sanki kiyemet kopacak korkusudasin oyle hayelerde kuramasin izin yoktur buyuk hayelere sana waad edilen sadece kabuslardir oyle abartilar olmamali hayatin mesala kuslar bile ucamaz etrafnda sinekler bocekler iste senin dunya kahverengidir kahverengi bakmayi ogreneceksin dilin kulagin ve ruhun ayni hisetigi surece mutluluk haramdir sanki sana birilerinden hesap sormak istersin yapamazsin olmaz cunku kimden neden nicin hesap soracaksin ki
bilirsin her yolcun giderken birseyler calacagini senden hic dusunmezler bir gun boyle yuregin de beyinde gozlerinde hatta dilinca bonbos kalacagini yada kimsenin umurundami senin mutlu yada mutsuz olacaginin
cunku hayat sana kahverengidir bilirsin.
05-10-2017 LaLe/Masal Bir Sevda Masali: _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: Eyer Yuregin Kahverengiyse C.tesi Ekim 07, 2017 5:56 am | |
| EMEGINE YUREGINE SALIK HARIKA BI YORUM MASAL | |
|