[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KADERDI DERSIN
Birden kalbine bir sey Sokmaya calisirsin ve sonra her sey bir birine karisi,r sadece içinde bir yerlerde derin bir aci hissedersin. Ve bir suskunluk baslar tam orada iste tarfi yok adi yok cismi yok kimligi belirsiz adresi oyle bir sey kalbine sokmaya calistigin ask kalbine bir adim buyuk geldigini fark edemesin.
Sonrasimi gelsin aci gitsin gozyasi ve tabiki de yanlizlik, Yanlizligin aslinda en yakin dostun olduğunu dert ortagin oldugunu fark edersin.... Oysa sen guclu birisindir herkes seni guclu tanir .. hada bilmezler ki, aci seni yiyip bitirir..
Ciglik cigliga bagirirsin sesini hic kimse duymaz ve maviye seslenirsin aciyi yesile gönderirsin kaniyor dersin yildizlardan medet umarsin yok kimse duymaz cigliklarini susarsin.
Kuslar bile bir garip otuyor o vakitlerde yada umursamaz görünürler.. sonra nemi oluyor tarifi yok iste garip kimliksiz bir aci yakar kavurur seni bazen birikir bir cok cümle dudaklarin da siir olsun sarki olsun istersin tum derlilere
alirsin kalemi kagidi yazarsin yazmasina da dilin farkli söyler yüreğin farkli anlatir yürek anlatir kalem dolaşır kagit buzusur dil susar cümleri yutarsin.. iste garip bir hikaye dersin.. anlatilamayan yürekte!!
Derin bir sessizlik olur susuyorsin ani yasiyorum dersin.
Kibtit kutusuna sigdirdigin yüreğe bir aska ev sigriramasin .
Belkide bu karmasayi anlamadigini anlarsin.
Mutlumusun mutsuzmu onuda bilemesin sadece derinde biryerin sancisini duyarsin. yuregine agir gelen bu aski sokup atamasin.
Degmeyecek birine ömrünu heba edersin..
Solungun kesilir umudun kesilmez onu anlarsin..
Adina kader dersin cirpinip cirpinip kurtulamasin..
Sonra garip bir ruzgar eser silip supurup alip gider
Hayal dersin rüya dersin uyandim bitti gitti dersin.
Belkide kaderdi yasandi dersin.
En derinde ki yarani teseli edersin..
Belkide sevmemeye yemin edersin
Kimbilir?
Masal/Lale
Bir sevda masali:
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]