M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BU NASIL VEFASIZLIK BOYLE Salı Ekim 02, 2018 11:14 am | |
| BU NASIL VEFASIZLIK BOYLE [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Böyle cümleler birikti mi dökülmüyor hasret dilimden. Mühür vurulmuşçasına kapanıyor dudaklar. Gözlerimden süzülen su değil yastır sessizce Aklim almıyor zamsız gidisine Öykümü roman mı yazmalı bilmem, Yaşanmışlıklar gitmiyor gözden iraktan yoksa bitmeyen bir türkümü bu kulakta Ben ağlıyorsam Kimsesizliğime, Sen ağlıyorsun beklide geçip giden kaderine kim bilir biryanın deniz bir yanın yokluk çaresizce beklide gecedir şahit sevgiliye Hibemi ediyorsun bir avuç mutluğu giden sevgiliye Yutkundukların. Bir gün dökülür belki dilenden. belki de şahittir gökteki yıldızlar gizlice sevdigine Bir Selami çok mu görüyorsun vefasiz sevgiliye Acıyan yanlar mı çöken üstümüze Sanki el salıyor kader kısmetsizliğime Atıyorsun İtiyorsun belkide bir kenara Sonra hiç yokmuşum gibi dönüp devam ediyorsun kaldığın yerden hayatına Hatta utanmasan küfür bile sayıyorsun sessizce ardından. Peki hiç duşundunuz yalnızlığımı beni? Kaç sonbaharı yapraklarını serdi yüreğime Kaç hüzün doldu bu yüreğe hasretle
ya da Kaç karakış kucak açtı solan yuzune Kimbir kaç ucu yanık mektuba adını karaladı bu tükenmez kalem. Ömrümden ömür giderken sen nasıl mutluluk kahkahaları atıyordun ardımdan. Kaç vefasızlığa yürek açtı bu beden. Yoksa bitten bir askın küllerimi bu uçuşan. Hiç sızlamadı mi vicdan ya da acıyı hissetmedim yürek Bu nasıl duygusuzluktur böyle Kapatın kapıları yargıla et idam as dar ağacına Sormadan etmeden. Bilir misin sevgili: Bu ne vefasızlık bu ne vicdansızlıktır Allah askına Bu nasıl bir sevdasir ahimim kaldı sende Ne yüreğe sığabiliyorum ne katilin olabiliyorsun. Çekil git başımdan çekil hayatımdan. Işık tutma yarama burası karanlık Burası benim zindanım. Burası benim mezarım. Sana yer yok git iste: 02: Ekim:2018 Lale/Masal Bir sevda masalı:
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|