M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: !!!Adin her ne olursa olsun sana sesleniyorum!!! Salı Mayıs 29, 2007 5:27 am | |
| !!!Adin her ne olursa olsun sana sesleniyorum!!
Adin her ne olursa olsun sana sesleniyorum ...Yuregime atigin oklarin sayisini hatirlamiyorim... Gulmeyi unuturdugun bu yuzu bana geri vere bilirmisin .. gozlerimde ki bu aciyi alip bana sevmeyi ogrete bilirmisin..Vurup kirdigin tum hucrelerimi yeniden duzelte bilirmisin .. Sevgi tohumlarini yeniden eke bilirmisin ...O masumuyetimi bana geri vere bilirimisin . Veremezin yapamasin ?... Bu cesaret bu guc sende yok biliyorum .. Hic bosuna ugrasma kirdigin bu kalbi yeniden ... Tabir edemesin .. Biti artik anla en buyuk daglari yerinden oynatsan Hala seni seviyorum ,demeye yuzun varmi hangi yuzlen hangi yurekle kapimi calabiliyorsun .. Ben seni sevdim belkide hic bir kimsenin sana vermedigi degerle ,yuregimle askimla sevdanin o gecitvermez asiligiyle ...Sen ,sense unutmayi secti yikmayi sectin oysa simdi neden ,neden gelmek icin bu cabalar .. Sen sevmesini hic bilemedin verdigim degeri hic ama hic anlamadin . hangi yuzle hangi duygularlan donmeyi dusunuyorsun .. Kolaymi oylesine elini kolunu salyarak geri gelmek ... Actigin yaralar henuz kabuk baglamisken yeniden yaralarimi desmek icinmi yine yikmak parcalara ayirmak icinmi bu donus tam unutum derken varligini niye neden ..? Gelme artik seni gormek sesini duymak gozlerine bakmak istemiyorum... Seni hic af etmiyecegim .. Adini bile artik anmiyorum gormuyormusun .. Git ,geldigin o yere git ... Ben seni sonsuza kadar gomdum .. Yuregime kutsal bir mabet yaptim seni de o raya gomdum..... Simdi sadece senden geriye kalan hatiralarin var guzel gecen gunler var .. Zaman gelir belki ben gelirim .. O mabedin basina iki damla goz yasiyla seni ben hatirlarim .. Ama simdi gelme ne olursun gelme .... Yaptiklarin ve yapacaklarin sevdamin buyuklugune ihanetir .. Ihanetin bedeli Olumsuz sevdamdan uzak kalmaktir... Gelme dokunma yuregime .. Seni Unutum bin defa nefret etim akitigim her damla goz yasi icin seni bin kez oldurdum .. Yuregimde artik sana ayit sadece bir hayalin golgesi kaldi ,Giit ,,, geldigin yere git Sen sevgi nedir bilemedin .... Sevdayi nehir yaptim da en buyuk okyanuslarda yuzdurdum ama sen bir dalga kadar bile olamadin... dalga kadar sevemedin... Oysa simdi geri donmek istiyorsun .. Ardina hic baktinmi giderken yuregin hic sizladimi bir damla goz yasini bile cok gormusken bana nasil ,nasil geri donebilirsin .. Nasil hala sevgidini soyleye bilirsin.. Ben seni artik hic sevmiyorum .. Ve senin sevginide istemiyorum .. Cehennem atesinde yandigini bilsen de kapimda kirk yil kolelik yapsanda , yinede sana kapatigim Bu kapilarimi aralamatacagim .. Sadece tum nefretimle birkez daha yuregimin enderinliklerinden siliyorum ... Senin icin artik ne gozyasi dokecegim nede uzulecegim senin hasretini ve ozlemini artik cekmeyecegim... Giit ,geldigin o yere geri don ve beni birak bu bitmeyen izdiraplarimlan ve acilarimlan .. Sana son sozum... Sadece giit ,giit olacaktir .....
29 .05.2007
..LaLe...
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|