Bir Sevda Masali HOŞGELDİNİZ |
|
| mh.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: mh.. Cuma Tem. 06, 2007 2:05 am | |
| Gunaydin arkadaslar hayirli cumalar ve sevgi dolu gunler...
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | melek Süper Üye
| | | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: mh.. C.tesi Tem. 07, 2007 3:09 am | |
| Gunydin arkadaslar Hayirli hafta sonlari umarim sizlerde benim gibi guzel bir hafta sonununa girersizin .. Herkese sevgiler ..
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | melek Süper Üye
| Konu: Geri: mh.. C.tesi Tem. 07, 2007 11:18 pm | |
| LALECİM İNŞALLAH HER ANIMIZ GÜZEL OLUR ...ALLAH İÇİNE SİNDİRSİN CANIM
HAYIRLI PAZARLAR TÜM DOST YÜREKLERE | |
| | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: mh.. Paz Tem. 08, 2007 1:56 am | |
| GUNAYDUN TUM DOSLARA ENGUZEL PAZARLAR _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
| | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: mh.. Ptsi Tem. 09, 2007 1:53 am | |
| Gunaydin guzel bir hafta diliyorum tum bir sevda masali doslarina.. _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
| | | melek Süper Üye
| Konu: Geri: mh.. Ptsi Tem. 09, 2007 2:06 am | |
| HEPİMİZ İÇİN MUHTEŞEM BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH...DOSTÇA , SEVGİYLE VE MASMAVİ | |
| | | | mh.. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|