interlock MasaLci
| Konu: CENAZE Paz Şub. 18, 2007 4:28 pm | |
| istisna olumsuz hem çift kayıt mermer
mermer ki hem ham hızar
ad'lar yansır sima'sında dehr..dehr anlamlar sızar
dayak vur! veya elif-nun savur
şimdi fanus'ta şedde bir rüzgâr na-karar
zulüm ve haksızlık gözboyu mihnet-te
dokunmasınlar ihram'a rah-ı narefte | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: CENAZE Paz Şub. 18, 2007 4:33 pm | |
| Yuregine ve emegine saglik guzel bir anlatim sekli _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
interlock MasaLci
| Konu: MERHABA Paz Şub. 18, 2007 5:27 pm | |
| ..bilmiyorum.. ..bir yararım dokunur mu? ..forumu çok sevdim.. ..çok sevimli.. ..beni aranıza kabul ederseniz.. ..sevinirim.. ..hata yaparsam açıça ikaz edebilirsiniz.. ..saygı ve sevgiler.. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: CENAZE Paz Şub. 18, 2007 5:33 pm | |
| Asil biz tskederiz sizi aramizda gormekten ve paylasimlarinizin devamini Herzaman bekleriz ...
(Ayrica Aramiza hosgeldiniz)
Bir sevda masali... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
DaDaLoGl Misafir
| Konu: Geri: CENAZE Paz Şub. 18, 2007 6:34 pm | |
| - interlock demiş ki:
- ..bilmiyorum..
..bir yararım dokunur mu? ..forumu çok sevdim.. ..çok sevimli.. ..beni aranıza kabul ederseniz.. ..sevinirim.. ..hata yaparsam açıça ikaz edebilirsiniz.. ..saygı ve sevgiler.. Oncelikle Yuregine ve kalemine saglik , ayrica seni aramizda gormekten cok buyuk mutluluk duydugumuzu belirtmek isterim...Aramizda siir tadinda vakit gecirmen ve paylasimlarinin devami dileklerimle...
Dadaloglu |
|