M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: UNUTMA Perş. Tem. 26, 2007 12:18 pm | |
| UNUTMA Unutma sende benim gibi bir gün terkedilirsin. Ansızın o yıkılmaz gururun yerlere serilir, hayata küsersin. Sende yanarsın geceler boyu benim gibi ağlarsın. Bir gün sende sevdanın ateşinde acımasızca çaresizce bitmiş tükenmiş fırlatılıp atılırsın. Fırtınalar sonrası sakinliğine gömülürsün. Mağrur bakışlım. Sende bir gün benim gibi yasarken ölümü tatarsın. Gecelerin sabah olmaz, kursunlar sıkarsın tüm karanlıklara yetmez. Beklersin belki döner diye bekleyişlerin tükenmez. Çığlıklar atarsın çaresizliğine ümitlerin tükenir. Gözyaşların sel olur sevdanın acımazlığında. Ve sen iste o zaman anlarsın benim nasıl yandığımı. Hayallere dalarsın unutmak istersin. Nedenler necinler beynini kemirir. Sakin unutma en acı şey ask acısı ölürsün. Toprak gibi yok olmak gibi sende anlarsın. Bir gün ansızın sende terk edilirsin. Sessizce kayboluşunu izlersin. Sevda uğruna kendinden geçersin. Çıkmaz sokaklara dalarsın ve bir köşe başında sızarsın. Yağmurlar ıslatır yüreğini ve hala yanarsın. Acıların dinmez. Yalnızlığın ne olduğunu sende anlarsın bir gün. Unutma mağrur bakışlım. Yaptıklarını sende yasarsın. Sende Bir gün benim gibi ölümü tadarsın. Ve beni hatırlarsın o anlamsız geceler de Çektirdiğin acıları ardına bakmadan gidisini terk edişini hatırlarsın. Sokak kedileri gibi çaresizce bir kenara atığın masumu anımsarsın. Unutma sende benim gibi ask ateşiyle yanacaksın. Son pişmanlık fayda etmeyecek. Sevdanın ne olduğunu sen de. Sende anlarsın bir gün. Bir gurur uğruna yakıp yıktığın aska sen de ağlarsın. Unutma sende benim çektiklerimi bir gün mutlaka çekersin. TERK EDILMENIN NE OLDUGUNU SENDE anlarsın.. SAKIN UNUTMA Ahim yerde kalmaz. 26.07.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 1:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: UNUTMA C.tesi Tem. 28, 2007 11:51 am | |
| PİŞMANLIKLAR İLLA Kİ İNSANIN SIRTINDAN AĞIR BİR YÜK GİBİ ÖMÜR BOYU İNMEZLER...AMA HER ZAMAN PİŞMAN OLMAK FAYDA VERMEYEBİLİR DEĞİL Mİ LALECİM
YÜREĞİN SAĞOLSUN CANIM | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: UNUTMA C.tesi Tem. 28, 2007 11:52 am | |
| elbete canim haklisin herzaman deyil baen acida verir tskler canim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: UNUTMA Paz Tem. 29, 2007 12:35 am | |
| LaLe hanim yuregine saglik | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: UNUTMA C.tesi Ağus. 11, 2007 8:17 am | |
| BAŞKA TÜRLÜ BİR ŞEY
başka türlü bir şey benim istediğim ne ağaca benzer, ne de buluta burası gibi değil gideceğim memleket denizi ayrı deniz, havası ayrı hava..
bir başka yolculuk dalından düşmek yere yaşadığından uzun
bir tatlı yolculuk dalından inmek yere ağacın yüksekliğince dalın yüksekliğince rüzgarda ve bir yeni ömür vardığın çimen yeşilliğince
nerde gördüklerim nerde o beklediğim rengi başka tadı başka.. Can YÜCEL |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: UNUTMA Paz Ağus. 24, 2008 8:56 am | |
| - BiR-SeVdA-MaSaLi demiş ki:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]UNUTMA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Unutma sende benim gibi birgun terkedilirsin ansizin o yikilmaz gururun yerlere serilir hayata kusersin sende yanarsin geceler boyu benim gibi aglarsin unutma birgun sende sevdanin atesinde acimasizca caresizce bitmis tukenmis firlatilip atilirsin firtinlar sonrasi sesiligine gomulursun unutma marur bakislim sende birgun benim gibi anlarsin gecelerin sabah olmaz kursunlar sikarsin tum karanliklara beklirsin belki doner diye beklesyislerin tukenmez cigliklar atarsin caresizligine umitlerin tukenir gozyaslarin sel olur sevdanin acimazliginda Ve sen iste ozaman anlarsin benim gibi hayelere dalarsin unutma hayelerin bile olmaz hersey bir karanliktir yikilirsin nedenler nicinler beynini kemirir unutma sakin unutma en aci sey ask acisi olum gibi toprak gibi yok olmak gibi sende anlarsin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Birgun ansizin sende terk edilirsin sesiz sedasizca Kaybolusunu izlersin sessizce sevda ugruna kendinden gecersin cikmaz sokaklara dalarsin ve bir kose basinda sesizce sizarsin yagmurlar islatir seni yuregin hala yanar yinede acilarin dinmez Ve yanlizligin ne oldugunu sende ,sende anlarsin bir gun unutma marur bakislim sende birgun olumu tatarsin benim gibi ve beni hatirlarsin o anlamsiz gecelerde, cektirdigin acilari ardina bakmadan gidisini terk edisini sokak kedileri gibi caresizce bir kenara atilisini anlarsin Unutma sende benim gibi ask atesinde birgun yanarsin Son pismanliklarini yasarsin sevdanin ne oldugunu sende .sende anlarsin Bir gurur ugruna yakip yiktiklarina sende pismanliklar duyarsin unutma sende benim cektiklerimi birgun cekersin TERK EDILMENIN NE OLDUGUNU SENDE SAKIN UNUTMA [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 26.07.07
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|