M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YENI HALI Ptsi Tem. 30, 2007 6:38 am | |
| !!!!ARKASADLAR SITEMIZIN YENI HALINI NASIL BULDUNUZ ?!!!!
!!!BIR SEVDA MASALI!!! _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: YENI HALI Ptsi Tem. 30, 2007 7:54 am | |
| Hayırlı olsun.Diğer renkleri ben daha seviyordum ama sonuçta bu da güzel sayılır.. |
|
Göktürkm Misafir
| |
melek Süper Üye
| |
MISAFIR Misafir
| Konu: Geri: YENI HALI Çarş. Ağus. 01, 2007 1:14 am | |
| HARIKA BENCE GORUNUYUR
EMEGINIZE SAGLIK |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: YENI HALI Cuma Ağus. 03, 2007 2:31 pm | |
| Melek Hanım hadi gözümüz aydın,siteyi mavi yaptık valla. Sağolsun Lale Hnm ve Sky çok uğraştılar ama güzel oldu. Hayırlı olsun inşallah.. |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: YENI HALI C.tesi Ağus. 04, 2007 12:02 pm | |
| evet sayın Göktürkmen ...sonunda diyarımız maviye boyandı...LaLe ve Sky a yürek dolusu teşekkürler.eller ve yürekler sağolsun. masmavi paylaşımlar diliyorum. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: YENI HALI C.tesi Ağus. 04, 2007 3:08 pm | |
| - melek demiş ki:
- evet sayın Göktürkmen ...sonunda diyarımız maviye boyandı...LaLe ve Sky a yürek dolusu teşekkürler.eller ve yürekler sağolsun. masmavi paylaşımlar diliyorum.
BIZ DE SIZLERE TSK EDIYORUZ YUREKLERINIZ DE HEP MAVILER OLSUN.
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: YENI HALI Paz Ağus. 05, 2007 8:17 am | |
| LaLecim harikasın...Mavi Masal Diyarımız hayırlı olsun... | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: YENI HALI Paz Ağus. 05, 2007 9:51 am | |
| YAA GERCEKTEN BAN BASKA BULDUM NERDEYSE TANIYAMIYACAKTIM ELLERINIZE SAGLIK HARIKA OLMUS LALE | |
|