melek Süper Üye
| Konu: Aşk Ölmez Biz Ölürüz Cuma Ağus. 03, 2007 1:58 am | |
| Aşk ölmez biz ölürüz
Nice sevdalar yaşandı geçmişten bugüne Kimileri destanlaştı , kimileri nafile Sevda kahramanları toprak olup gitti de Aşk yine ölmedi , taptaze yüreklerde
Şimdi bir sen , bir ben varız aşka pervane Yaşarız doludizgin , severiz ölesiye Gün gelir gideriz biz de , aşk kalır geriye Böylesi sevdamız belki dolaşır dillerde
Aşk ölmez sevdiğim , ölen nacizane bedendir Sözlerime bakma sen , esas konuşan yürektir Bendeki bu naz elbet gelip geçicidir Benden kalacak tek şey , sana olan sevgimdir
Aşk ölmez sevdiğim ! Bu yürekte bu Aşk olduktan sonra yürek de ölmez.Varsın beden kilometrelerce , dağlarca uzak olsun
Değil mi ki bu Aşk ben de , yürek sende
Gerisi nafileeee
melek@AlwaysLoveYou | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Aşk Ölmez Biz Ölürüz Cuma Ağus. 03, 2007 2:04 am | |
| harikasin melekcim yuregine eline koluna saglik _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Aşk Ölmez Biz Ölürüz Cuma Ağus. 03, 2007 7:00 am | |
| "Aşk ölmez biz ölürüz"…
Bunu ilerletelim istiyorum.
Ölüm ölür biz ölmeyiz..
Sanırım Ozan Hüdai babadan bir şiirdi, Musa Eroğlu bunu"Bütün evren semah döner"ismiyle okudu.Hatırlayanlar bilir.. Şiir için Melek Hnmefendiye teşekkürler |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Aşk Ölmez Biz Ölürüz C.tesi Ağus. 04, 2007 11:49 am | |
| ŞİİR NACİZANE BANA AİTTİR EFENDİM...EVET AŞK ÖLMEZ ASLA,BEDENLER TOPRAK OLUP TÜKENSEDE YÜREKLER ASLA TÜKENMEZ AŞK OLDUKTAN SONRA
TEŞEKKÜR EDERİM... | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: Aşk Ölmez Biz Ölürüz Paz Ağus. 05, 2007 9:39 am | |
| | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Aşk Ölmez Biz Ölürüz Paz Ağus. 05, 2007 10:16 am | |
| | |
|