M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YALANCI SEVGİLİM Cuma Ağus. 03, 2007 3:00 am | |
| YALANCI SEVGİLİM [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
YALNIZLIKLAR ARASINDA KAYBOLMUŞ GİDİYORUM AYRILIĞIN BEDELİNİ ÇEKEN HEP BEN OLUYORUM LANET EDİYORUM BÖYLE AŞKA ANLAYAMADIM SENİ İLK BAŞTA NEDEN AŞIK OLDUM SENİN GİBİ BİR VEFASIZA CANIMDAN CAN KOPARDIN GİTTİN ISSIZ SOKAKLARI BANA MESKEN ETTİN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SENİ SEVERKEN SEVİLDİĞİME İNANDIM EŞŞİZ SANDIĞIM GÜZELLİĞİNE ALDANDIM VARLIĞINDA YOKLUĞUNLA YIKILDIM GÖZLERİNE BAKTIĞIMDA GERÇEĞİ SAKLADIN İŞTE GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİN LAYIK OLDUĞUN YERDESİN İSMİN YALANCI SEVGİLİM MELEK DEĞİL BİR ŞEYTANI SEVDİM! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yazari rollyes -------------------- _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|